mérnökhallgató

CU.BEtogether: Egyedülálló megmérettetésre hív a Bosch Rexroth!

Érdekelnek az újszerű automatizálási megoldások? Jártas vagy a tech és az IT világában? Szeretnéd megmérettetni tudásodat és hazavinni az értékes nyereményutalványok egyikét? Jól mutatna a CV-dben, hogy helyezést értél el a Bosch Rexroth versenyén? Akkor ne habozz, jelentkezz október 1-ig a CU.BEtogether mérnökhallgatói versenyre!

Szammer Nikolett | 2023.09.25 10:20

Hibrid versenyautóra vált a BME Motorsport

A belső égésű motort megtartva, de azt kiegészítve várja az idei szezon versenyeit a budapesti csapat, melynek idei terveiről a közelgő Techtogether Automotive Hungary kapcsán kérdeztük György István csapatkapitányt és Kalmár Leventét, a csapat egyik mérnökét.

Végh Martin | 2023.05.15 13:23

Minden támogatást megad tehetségeinek a Pannon Egyetem

A közelgő Techtogether Automotive Hungary apropóján a veszprémi egyetem mérnökhallgatói csapatainak vezetőit kérdeztük többek között arról, hogy az iskola hogyan ösztönzi hallgatóit a plusz kihívások vállalására.

Végh Martin | 2023.05.14 12:17

Ismeretlen terepre merészkedik az ART

Hege Kristófot, az Arrabona Racing Team csapatvezetőjét a közelgő Techtogether Automotive Hungary kapcsán kérdeztük a győri csapat idei terveiről és új autójáról.

Végh Martin | 2023.05.10 10:17

Ismerje meg a legújabb AI trendeket a Techtogether előadásain!

A mesterséges intelligencia kerül középpontba a Techtogether Automotive Hungary mérnökhallgatói verseny keretében megtartott előadásokon. A HUMDA Lab előadásai díjmentesen hallgathatóak, így nem érdemes kihagyni ezt az egyedülálló alkalmat!

Pörge Béla | 2023.05.08 13:20

A tudományos életben is helytállnak a szombathelyi gépészek

Dr. Bak Árpádot, az ELTE Informatikai Kar Savaria Műszaki Intézet docensét a közelgő Techtogether Automotive Hungary apropóján többek között a szombathelyi mérnökhallgatói csapat megalakulásáról és arról kérdeztük, hogy a hallgatók hogyan tudnak a versenyzés mellett kutatásokba is bekapcsolódni.

Végh Martin | 2023.05.06 16:23

Egyedi koncepcióval törnek élre a veszprémi hallgatók

A megszokottól eltérő konstrukcióval szereznének dobogós helyet a Pannon Egyetem versenyhajót építő hallgatói. A közelgő Techtogether Automotive Hungary apropóján beszélgettünk a tervekről a Pannon Solar Boat Team csapatkapitányával és felkészítő tanárával.

Végh Martin | 2023.04.23 16:19

Az autóépítés óriási ösztönzőerő egy hallgatónak

A közelgő Techtogether Automotive Hungary verseny apropóján többek között arról kérdeztük Dr. Péter Szabó Istvánt, a Szegedi Tudományegyetem főiskolai docensét, hogy hogyan ösztönözhetőek a mérnökhallgatók a versenycsapati tagságra.

Végh Martin | 2023.04.15 16:23

Az első helyért száll ringbe a StudentTechLab

A szombathelyi mérnökhallgatói csapat ismét szeretne a dobogó legtetejére felállni a tavaszi Techtogether Automotive Hungary-n. Többek között a célokról és laborfejlesztésről beszélgettünk Horváth Milán csapatkapitánnyal.

Végh Martin | 2023.04.09 12:23

1 2 3

Kiemelt Partnereink