Gyártósor Innovációt hoz a gyártósorokra az SCS Concept

Innovációt hoz a gyártósorokra az SCS Concept

autopro.hu | 2024.04.10 13:21

Innovációt hoz a gyártósorokra az SCS Concept

Fotó: SCS Concept Group

Elsődleges céljuk mindig is az volt, hogy ügyfeleink számára testreszabott megoldásokat hozzanak létre, hogy munkafolyamataik rugalmasabbá, innovatívabbá váljanak, és egyre nagyobb közös értéket tudjanak teremteni. Fáradhatatlan növekedési törekvésük azzal a képességgel párosul, hogy erős és nagy teljesítményű partnerségeket alakítanak ki.

Az SCS Concept Group a gyártósoron történő ellenőrzött csavaros kötésekhez fejleszt termékeket, a minőségellenőrzést és az adatok nyomon követhetőségét biztosító műszerek és szoftverek széles választékával.

Csavarozó- és mérőeszközök fejlesztése, szoftveres megoldások

Intelligens digitális nyomatékkulcsok, elektromos szerszámok és csavarkulcs tesztpadok, nyomaték/szögelemzők és mérőműszerek. Ezek segítségével képes az SCS Concept Group ügyfeleiknek szoftvercsomagokat kínálni a gyártósoron történő minőségirányításhoz, a hibabiztos gyártási és utómunka-eljárásokhoz, a vezérlőműszerek programozásához és a gyártási folyamatok kiterjesztett valóságához.

Accredia, Dakks; A2LA akkreditáció

Szerelőszerszámokat és vezérelt nyomatékmérő eszközöket kalibrálnak 0,2 – 5000 newtonméter között ISO/IEC 17025 szerint. A lehető legmagasabb színvonalú eszközhitelesítés végezhető egy turnusban tanúsított állandó laboratóriumban vagy ügyfeleik telephelyén.

Termékek és a Freedom X

Fejlett műszereket, szoftvereket és szolgáltatásokat gyártanak minden olyan dologhoz, ami a gyártósorok szigorítási folyamatát és minőségellenőrzését illeti. Folyamatosan fejlesztett termékek, az iparágak automatizálással és az adatok nyomon követhetőségével kapcsolatos kéréseinek megfelelően.

Freedom X

Freedom X

A Freedom X az új nyomatékkulcs, amely ideális minden gyártósorhoz. Kompakt és kézreálló kialakításával könnyen alkalmazkodik bármilyen környezethez és alkalmazáshoz. A gyártás során a nyomaték és a szög figyelésével a meghúzási művelet teljes nyomon követhetőségére használható. Nagy pontosságot biztosít az illesztések meghúzásakor.

Élőben is lesz lehetőség találkozni

Az Automotive Hungary keretein belül lehetőség lesz közelebbről is megismerni a vállalat tevékenységét és az általuk kínált innovatív termékeket május 7. és 10. között a Hungexpón a G pavilon 105E-nél, amely a 18-as kapuval szemben található. További információt Oláh László, az SCS Concept értékesítési mérnöke tud nyújtani a [email protected] e-mail-címen.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink