Techtogether CU.BEtogether: Egyedülálló megmérettetésre hív a Bosch Rexroth!

CU.BEtogether: Egyedülálló megmérettetésre hív a Bosch Rexroth!

Szammer Nikolett | 2023.09.25 10:20

CU.BEtogether: Egyedülálló megmérettetésre hív a Bosch Rexroth!

Fotó: Bosch Rexroth

Érdekelnek az újszerű automatizálási megoldások? Jártas vagy a tech és az IT világában? Szeretnéd megmérettetni tudásodat és hazavinni az értékes nyereményutalványok egyikét? Jól mutatna a CV-dben, hogy helyezést értél el a Bosch Rexroth versenyén? Akkor ne habozz, jelentkezz október 1-ig a CU.BEtogether mérnökhallgatói versenyre!

Hirdetés

CU.BEtogether néven szervez új mérnökhallgatói versenyt a Bosch Rexroth Kft. és az autopro.hu csapata, ahol a Techtogether megmérettetéseknél már megszokott, magas színvonalú, tudásalapú feladványra és valós szakmai tapasztalat elsajátítására számíthatnak a résztvevők, továbbá bepillantást nyerhetnek hazánk egyik meghatározó, innovatív ipari szereplőjének életébe.

A CU.BEtogether keretében a versenyzőknek a Bosch Rexroth által összeállított műszaki feladatot, egy ipari rendszer IoT monitoring koncepciójának kidolgozását és megvalósítását kell megoldaniuk egy hónap alatt. Az automatizálási szakértő telephelyén üzemel egy ipari egységekből összeállított analóg óra, ami folyamatosan információt szolgáltat a rendszerkomponensekről, illetve környezeti paraméterekről. A feladat célja az eszköz által szolgáltatott adatok fogadása, feldolgozása, tárolása, adatvizualizáció (státusz és historikus adatok), elemzés, aktuátorvezérlés és értesítések küldése.

Nem vagyok programozó, jelentkezhetek?

Naná! A verseny elsődlegesen mérnökinformatikus, mechatronikai és villamosmérnök hallgatóknak szól, de bármilyen oktatási intézményből és szakról jelentkezhet résztvevő, a lényeg, hogy érdeklődj az ipari automatizálás és IT megoldások iránt.

A CU.BEtogetherre 3-5 fős csapatok jelentkezését várjuk, de ha úgy érzed, hogy egyedül is megbirkóznál a feladattal, akár egyénileg is indulhatsz.

A verseny menete

A CU.BEtogether-re 2023. október 1. 23:59-ig várjuk a jelentkezésedet, amit az [email protected] email címre tudsz leadni.

A megmérettetés egy online konzultációval startol október 3-án, majd a megoldások kidolgozására 1 hónap áll rendelkezésre. A feladatmegoldások leadási határideje: 2023. november 5. 23:59.

A verseny 2023. november 8-án a Bosch Rexroth Kft. telephelyén tartott eredményhirdetéssel zárul, ahol a legjobb munkákat bemutatják a versenyzők. A program részeként lehetőséged nyílik megcsodálni a Bosch Rexroth nemrég átadott CU.BE ipari innovációs élményközpontját, ahol a vállalat az ipari digitalizáció legújabb eszközeinek segítségével mutatja meg, mire képes a modern gyártástechnológia.

Ha mindez még nem győzött volna meg a jelentkezésről, akkor a nyeremények biztosan segítenek! A CU.BEtogether versenyen amellett, hogy értékes szakmai tapasztalatra és kapcsolati hálóra tehetsz szert, a legjobb pályamunkát benyújtó versenyzők különböző értékű utalványokkal gazdagodnak.

Ne habozz, jelentkezz október 1-ig és mutasd meg, hogy te vagy a jövő automatizálási szakértője!

Kiemelt Partnereink