Techtogether Nézze meg a Techtogether Automotive Hungary legjobb képeit!

Nézze meg a Techtogether Automotive Hungary legjobb képeit!

Pörge Béla | 2023.05.20 16:23

Nézze meg a Techtogether Automotive Hungary legjobb képeit!

Fotó: Szammer Nikolett

Május 16-án és 17-én immár tizedik alkalommal feszültek egymásnak Magyarország legjobb mérnökhallgatói csapatai a Techtogether Automotive Hungary versenyen. Az eseményről természetesen számos fotó is készült, kiválogattuk a legjobbakat!

Az idén fennállásának tizedik évfordulóját ünnepelte a Techtogether Automotive Hungary. A rendezvényt most is a Hungexpo területén rendezték meg, az Automotive Hungary és az Ipar Napjai kiállítás részeként. Míg maga a kiállítás május 16-19. között zajlott, addig a verseny napjai május 16-a és 17-e voltak.

Az első napon számos izgalmas előadást hallgathattak meg a diákok, emellett egy kerekasztal-beszélgetésre is sor került, miközben természetesen folyamatosan zajlott az élet a csapatoknak feladatot adó vállalatok standjainál. Hogy pontosan milyen feladatokkal kellett a diákoknak megbirkóznia, arról ITT és ITT olvashatnak.

A jubileumi versenyre egy felméréssel is készült az autopro.hu, ezt több mint négyszáz mérnökhallgató töltötte ki. A válaszokból kiderült, milyen fizetésért maradnának itthon a fiatal szakemberek, valamint az is, mennyien próbálnának szerencsét külföldön.

Budapesti győzelem

Ahogyan arról a versenyt követően beszámoltunk, a tizedik alkalommal megrendezett Automotive Hungary győztese a BME Motorsport lett, és stílszerűen ez a csapat gyűjtötte be a legtöbb vállalati különdíjat is. A tavalyi nyertes StundentTechLab ELTE sem vallott szégyent, ahogy a miskolci hallgatók is büszkék lehetnek az eredményükre.

Az idei versenyen tíz mérnökhallgatói csapat vett részt és tizenkettő vállalat adott feladatot a diákoknak. A rendezvényen készült legjobb fotókat az alábbi galériában tekintheti meg!

Tetszett ez a hír? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari hírekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink