TechTogether

Ők lettek a legjobb mérnökhallgatók

Véget ért a Hungexpón zajló mérnökhallgatói csapatverseny: kizárólag a legjobbak jöhettek el, közülök választottuk ki a legkiválóbbakat.

Szerző: Pardavi Mariann | 2017.10.20. 17:03

A Techtogetherre mindkét oldalról igény van

A címben szereplő mondat a mérnökverseny egyik zsűritagjától, Takács Jánostól hangzott el, utalva arra, hogy a rendezvénynek nemcsak a HR-esek örülhetnek, hanem a részt vevő fiatalok újabb támogatókat találhatnak fejlesztéseikhez.

Szerző: Pardavi Mariann | 2017.10.20. 13:07

Mit tudnak a szombathelyi gépészhallgatók?

Szakportálunk negyedik éve rendezi meg az Automotive Hungary egyik nagyszabású programjaként a háromnapos mérnökhallgatói csapatversenyt, melyen ezúttal a szombathelyi gépészmérnökhallgatók is részt vesznek.

Szerző: Pardavi Mariann | 2017.10.20. 09:00

Melyik városban vannak a legjobb mérnökhallgatók?

Javában zajlik a mérnökhallgatók csapatversenye a Hungexpón: a fiatalok rátermettségéről a vállalatok szakemberei első kézből győződhetnek meg, a HR-es munkatársak pedig azzal a reménnyel érkeztek a versenyre, hogy jópár nevet felírhatnak listájukra.

Szerző: Pardavi Mariann | 2017.10.19. 12:30

Ha önvezetőkhöz értő szakembert keres, a Hungexpón a helye

Ma már az összes gyártó és nagyobb beszállító kísérletezik az önvezető technológiákkal, ennek fényében egyre nagyobb szükség van azokra a szakemberekre, akik értenek az autonóm járművekhez.

Szerző: Pardavi Mariann | 2017.10.19. 09:02

Támogatókat keresnek fejlesztéseikhez a zalai mérnökhallgatók

Zalaegerszegen is tevékenykedik egy mérnökhallgatókból álló csapat, akik a versenyeredményeik alapján egyre jobbak választott szakmájukban. Főleg azoknak a zalai cégvezetőknek érdemes elmenni a Hungexpóra, akiknek a vállalat szakemberhiánnyal küzd.

Szerző: Pardavi Mariann | 2017.10.18. 11:52

Ipari kihívások, fiatalos megoldások

Itt van az ősz, itt van újra a Techtogether Automotive Hungary, amelyet egyre fokozódó érdeklődéssel várnak és kísérnek figyelemmel a járműves iparágak képviselői. 16 csapat küzd a trófeákért és a cégek értékes figyelméért, támogatásáért, közülük 9 gárda tagjai – az ország minden pontjáról egybesereglő járműépítők – adnak rövid ízelítőt idén elért sikereikről és jövőbeni terveikről.

Szerző: | 2017.10.17. 15:33

Mérnököket is képez Szeged, nemcsak gyógyszerészeket

Október 18-án kezdődik szakportálunk mérnökhallgatói csapatversenye, a Techtogether Automotive Hungary. Összesen tizenhat járműépítő csapat kapott meghívót tőlünk, ezek egyike a Szegedi Tudományegyetemről érkező SZTE Airrari-Steco. Ez a csapat két járműépítő teamből delegált hallgatókat: az egyik team a sűrített levegős hajtásra esküszik, a másik az energiahatékonyságra. Igen, Szegeden ilyen is van.

Szerző: Pardavi Mariann | 2017.10.16. 09:30

Dobogós helyekkel zárták a szezont a napelemes hajóépítők – videóval

Már nem kapja fel senki a fejét arra, ha egyetemista fiatalok szabadidejükben egyedi járműveket építenek, amikkel aztán különféle nemzetközi versenyeken vesznek részt. Akad azonban egy igazán különleges team: a BME Solar Boat csapat tagjai napelemes, egyszemélyes hajó építésére vállalkoztak. A csapat tagjaival személyesen is találkozhatnak az érdeklődök a negyedik Techtogether Automotive Hungaryn.

Szerző: Pardavi Mariann | 2017.10.14. 06:30

Nem tudod, mit tanulj? Keresed az első munkahelyed?

A magyar gazdaság húzóágazata az autóipar, ami egyúttal azt is jelenti, az a diák, aki emellett dönt, remek állások közül választhat az iskolaévek után, a legmodernebb eszközökkel dolgozhat, külföldi kiküldetéseken vehet részt. Ha még nem tudod, melyik mérnöki terület a legtesthezállóbb számodra, segít dönteni a Techtogether!

Szerző: Pardavi Mariann | 2017.09.27. 09:34

Sándor Miron: A vállalatok értéket látnak bennünk

A Miskolci Egyetem versenyautó-építő gárdája is részt vett a Formula Student Hungary rendezvényen. Az ipari termék- és formatervező BSc szakos csapatvezetővel beszélgettünk.

Szerző: Gégény István | 2017.08.31. 09:30

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink