Szolgáltatók Megjelent A magyar járműgyártás nagykönyve!

Megjelent A magyar járműgyártás nagykönyve!

autopro.hu | 2023.10.25 16:18

Megjelent A magyar járműgyártás nagykönyve!

Az autopro.hu idén hetedik alkalommal jelentette meg A magyar járműgyártás nagykönyvét, melyben közel száz hazai, autóiparhoz kötődő vállalat és szervezet mutatkozik be. Tudjon meg mindent a hazai járműipar elmúlt két évéről, szerezze be a legújabb kiadványt most!

Az autóipar hihetetlenül terhelt, kihívásokkal teli időszakot tudhat maga mögött. Az elmúlt években a digitalizáció, a mesterséges intelligencia, az önvezetés, az elektromos hajtás óriási lehetőséget jelent, de próbatétel elé is állítja a Tier 1-es és további beszállítókat. Ha mindez nem lenne elegendő, a vállalatok jelentős része munkaerőhiánnyal küzd, így már senki számára nem kérdés, az automatizálás jelenthet kiutat. Akik korábban belekezdtek digitális, robotikai vagy éppen az elektromos hajtás területén indított fejlesztéseikbe, az abszolút nyertes oldalon állnak.

Az új helyzetben új eszközök és új kapcsolatok kellenek. Sok esetben az is elegendő, ha a régi partnereknek megmutatjuk, hogy fejlődünk és új szolgáltatásaink vannak, ebben nyújt segítséget a VII. alkalommal megjelenő A magyar járműgyártás nagykönyve.

OEM-ek, Tier 1-2 beszállítók egy helyen

A könyvben a hazai OEM-ek és Tier 1 vállalatok fejlesztési irányainak ismertetése mellett törekszünk a kiemelkedő hazai járműalkatrész-beszállítók és az automatizációval, célgépgyártással foglalkozó vállalatok életébe is betekintést nyújtani. Továbbá a hazánkban rendkívül megosztó, azonban a jövő hajtásának megkerülhetetlen éllovasainak, az akkuipari vállalatoknak a magyarországi térnyerésére fényt deríteni.

Ahogyan a korábbi köteteknél, úgy most is kiemelt figyelmet fordítunk az úgynevezett Cégbemutatók fejezetre, ahol abc sorrendben mutatjuk be a vállalatok tevékenységét, erősségeit, azokat az elemeket, amelyeket ki akarnak domborítani a potenciális és meglévő partnereik számára.

Rendelje meg A magyar járműgyártás nagykönyvét, mely most 7980 forintos fogyasztói áron érhető el. A kiadvány átvehető személyesen az autopro.hu irodájában, illetve szállítási díj ellenében postázzuk is. További információért írjon az [email protected] email címre vagy hívja a +36 70 637 9292 telefonszámot!

Rendelje meg A magyar járműgyártás nagykönyvét és tudjon meg mindent az elmúlt két év legfontosabb hazai járműipari történéseiről, ismerje meg a legmeghatározóbb szereplőket!

Kiemelt Partnereink