vezeték nélküli kapcsolat

Nem tudnak eleget az 5G-ről a cégek

Még ha adott is a költségkeret és a menedzsmentügyi háttér, a technológia elégtelen ismerete akkor is komoly akadályt jelent az implementálás előtt.

Végh Martin | 2022.05.25 13:22

A kevesebb néha több - Profitáljon a vezetékek hiányából az SMC-vel!

Az SMC-nek mint a világ vezető pneumatikai gyártó vállalatának fontos, hogy olyan új termékekkel bővítse termékkínálatát, melyek által partnerei nemcsak a fellépő problémájukra találnak megoldást, de használatuk során profitorientáltabb és nem utolsó sorban környezetbarátabb termelést tudnak létrehozni.

autopro.hu | 2021.05.19 13:23

A jövőben házhoz is rendelhetjük majd új BMW-nket

A BMW Csoport új értékesítési és marketing stratégiájának középpontjában a digitalizáció áll, aminek részeként egyebek mellett meg akarják teremteni az autóvásárlás teljes mértékben online végezhetőségét.

autopro.hu/V.M. | 2021.01.18 16:23

Mennyire hackelhetők meg az összekapcsolt autók?

Az összekapcsolt autók világában nagyon egyszerű tömegesen meghackelni az autókat, és egyre sürgetőbb lenne tenni valamit ez ellen. A Consumer Watchdog tanulmánya kész tények elé állít bennünket.

autopro.hu/Sz.K. | 2019.09.17 05:00

Nyugdíjazná a közlekedési lámpákat a Ford – videóval

Bár a zöldhullámok sok sofőr életét könnyítik meg, a nagyvárosok lakói összesen éveket töltenek közlekedési lámpák előtt. A Ford olyan összekapcsolt világról álmodik, ahol nincs helye ezeknek.

autopro.hu/Sz.K. | 2018.10.28 06:00

Fejleszt a Goodyear: az abroncsgyártó sem maradhat ki az önvezetésből

Még tovább bővíti globális innovációs hálózatát a Goodyear, ennek legújabb lépése az Mcity, a Michigani Egyetemmel kötött köz- és egyben magáncélú partnerkapcsolata is. A cél, hogy a Goodyear hálózatba kapcsolt és automatizált járműveket, illetve technológiákat fejlesszen.

autopro.hu/Sz.K. | 2018.06.15 10:38

Sávszélességgel sakkozik a Continental újítása

Ismerős az utazás közben gyenge lefedettség miatt szaggató telefonbeszélgetés és az akadozó netrádió? A Continental új asszisztensének köszönhetően ennek hamarosan vége!

autopro.hu/Sz.K. | 2018.03.25 06:30

A Denso is masszív felvásárlásba kezdett

4,5 százalékos részesedést szerzett a részben a Toyota-birtokolta Denso a Renesas Electronics chipgyártóban 800 millió dollár értékben.

autopro.hu/Sz.K. | 2018.03.19 12:30

GPS-specialistát vásárolt fel a Lear

Az autós ülések és elektronikai beszállító, a Lear kijelentette, beleegyezett az EXO Technologies, izAz autóülések és elektronikai alkatrészek beszállítója, a Lear bejelentette, beleegyezett az izraeli EXO Technologies GPS-technológiai vállalat átvételébe, hogy ezzel pörgesse fel összekapcsolt járműrendszereit.raeli GPS technológiai vállalat átvételébe, hogy ezzel felpörgesse összekapcsolt járműrendszereit.

autopro.hu/Sz.K. | 2017.12.15 12:00

Okostelefon-gyártót fogott magának a PSA

A PSA Csoport biztonságosan összekapcsolt járműrendszert fejleszt új partnerével, a kínai Huawei Technologies telekommunikációs vállalattal.

autopro.hu/Sz.K. | 2017.11.17 14:30

Valeo-vezető: hármas forradalom zajlik az autóiparban

Egy egész, autóiparban töltött karriert a háta mögött tudva Guillaume Devauchelle, a Valeo innovációs vezetője tökéletes helyzetben van, hogy az iparágban bekövetkező változásokat elemezze. Most elmondta, mi történik egy hármas, vagyis az elektromos autókat, az önvezetést és az új mobilitási szolgáltatásokat érintő forradalom esetén.

autopro.hu/Sz.K. | 2017.10.26 06:38

Óriási befektetést hirdetett a Denso

A japán beszállító egymilliárd dollárból bővíti egyik amerikai gyárát, hogy ott gyártson alkatrészeket elektromos, összekapcsolt és önvezető autók számára. A maryvillei üzem már most is jópár autógyártót szolgál ki.

autopro.hu/Sz.K. | 2017.10.18 09:30

1 2

Kiemelt Partnereink