Beszállítók A Joyson és a Preh egyesítik a connectivity és infotainment technológiáikat

A Joyson és a Preh egyesítik a connectivity és infotainment technológiáikat

autopro.hu/Sz.K. | 2019.12.05 04:15

A Joyson és a Preh egyesítik a connectivity és infotainment technológiáikat

A Joyson Electronics egyesíteni akarja a drezdai Preh Car Connect-et kínai leányvállalatával, a Joyson Preh Car Connecttel (PCC). Cél, hogy az újonnan alapított Joyson Car Connect (JCC) rendelkezzen a legnagyobb növekedéssel a kínai belső piacon.

Hirdetés

A Preh drezdai leányvállalatát azért akarják újraformálni, hogy a HMI (ember-gép felület) és az e-mobilitás területeire összpontosítson, ahol dinamikus növekedést akarnak elérni.

Az egyedülálló Connectivity és Infotainment üzletág kialakításával a Joyson csoport ki akarja aknázni a kínai növekedési lehetőségeket az egyre nagyobb kihívást jelentő ipari környezetben.

A kínai piac fontos a PCC számára; a vezetők felismerték a benne rejlő lehetőségeket is. A Preh a HMI területe mellett az elektromobilitás dinamikusan növekvő piacára egyre inkább koncentrál. Ezen a területen a közelmúltban a vállalat nagy sikert ért el.

– Az elmúlt négy évben történt erőteljes növekedés miatt a Preh és a PCC is az alaptevékenységére összpontosított, és csak kevés tér maradt a közös projekt számára. Az új rendszernek köszönhetően mindkét részleg teljes mértékben koncentrálhat saját növekedésére – magyarázta el Dr. Michael Roesnick, a Preh ideiglenes vezérigazgatója, aki Christoph Hummel gyengélkedése alatt vezeti a vállalatot.

Vegyesvállalat, vegyes vezetés

Az új JCC részleg vezetése félig a PCC, félig pedig a JPCC vezetőségéből áll. Stravos Mitrakis, a PCC korábbi igazgatója Yuan „Kevin” Liu-val együtt vezeti a vállalatot.

– A német PCC diktálja majd az új részleg technológiai ütemét, és az európai üzletág mellett Kínában is erősödni akar majd – magyarázta Mitrakis. – Emiatt kiváló kínai kollégáink piaci részesedéséből is profitálhatunk, így win-win helyzetet teremtve minden résztvevő számára.

A drezdai és a Lengyelországban található oborniki telephelyek dolgozói az egyesülés során a Joyson Car Connect alkalmazottaivá válnak. Korábban a PCC Dippach-ban található gyára csatlakozott a Preh-hez, így biztosítva a HMI területén a magas gyártási igényeket – írta meg az automobil-produktion.de.

Kiemelt Partnereink