Trend Okostelefon-gyártót fogott magának a PSA

Okostelefon-gyártót fogott magának a PSA

autopro.hu/Sz.K. | 2017.11.17 14:30

Okostelefon-gyártót fogott magának a PSA

A PSA Csoport biztonságosan összekapcsolt járműrendszert fejleszt új partnerével, a kínai Huawei Technologies telekommunikációs vállalattal.

Hirdetés

– Partnerségünk a Huawei-jel az összekapcsolt járművek fejlesztési platformjairól szól – mondta el Gilles Le Borgne, a PSA mérnökigazgatója.

Az új szolgáltatás magába foglalja majd a közvetett járműdiagnosztikát, az éteren keresztül letölthető szoftverfrissítéseket és az autómegosztó szolgáltatásokat. Az első közös fejlesztések jövőre kerülnek piacra Európában és Kínában.

A további szolgáltatások között távoli akkumulátortöltés-irányítás és előfűtés, forgalmi információk és navigáció, illetve más, személyre szabott fedélzeti szolgáltatások is lesznek, mint például a személyi asszisztens megoldások.

A platformot Kapcsolt Járművek Moduláris Platformjának (CVMP) nevezték el. Ez biztosítani fogja az autók és az adattovábbításért felelős felhők minden digitális interakciójának biztonságos kezelését, ezzel egy időben garantálja az adatintegritást, a hitelességet és a titoktartást is – közölte a PSA.

Kiemelt Partnereink