Techtogether Egy működőképes gyár is lesz az Ipar Napjai kiállításon

Egy működőképes gyár is lesz az Ipar Napjai kiállításon

Pörge Béla | 2024.02.14 07:16

Egy működőképes gyár is lesz az Ipar Napjai kiállításon

Fotó: Pörge Béla

Az idei évben május 7-10. között kerül megrendezésre az Automotive Hungary, az Ipar Napjai és a Mach-Tech kiállítás, az utóbbi évek szokásainak megfelelően együttesen. A rendezvényt természetesen a Hungexpón tartják, ahol február 13-án néhány részletet is megismerhettünk az idei kiállításról.

Az Automotive Hungary a járműgyártás valamennyi hazai és nemzetközi beszállítója és szolgáltatója számára olyan egyedülálló fórum, ahol a járműipar szakmai szereplői, a magyar autógyártóktól kezdve a beszállítókon át a kis- és középvállalkozásokig, találkozhatnak egymással, bemutathatják azokat az innovációkat, termékeket, szolgáltatásokat, melyek hozzájárulnak a magyar járműipar fejlődéséhez és versenyképességének növeléséhez. Baranyai Gergő kiállításigazgató szerint a rendezvény célja, hogy ne csak Magyarországon, hanem régiós szinten is az elsődleges kiállítás legyen a szegmensben.

Ehhez a szervezők olyan partnerségeket kötöttek, mint a két legnagyobb hazai járműipari érdekvédelmi szervezet, a MAGE és a MAJOSZ bevonása a programok, konferenciák és B2B megbeszélések szervezésébe, de fontos kiemelni az olyan megmérettetéseket is, mint a Gépipari Tudományos Egyesület (GTE) zsűrije által elbírált Innovációs-díj, vagy az autopro.hu által szervezett Techtogether mérnökhallgatói verseny.

Ezek az események és a cégek standjai együtt teszik az iparág legfontosabb rendezvényévé az Automotive Hungary kiállítást. Az esemény rangját és érdekességét ugyanakkor tovább emeli az Ipar Napjai és Mach-Tech kiállítással való közös megrendezés.

Működő gyár egy kiállításon

Márki Enikó, az Ipar Napjai kiállításigazgatója elárulta, mi lesz az egyik meglepetése a rendezvénynek: az úgynevezett Application Zone-ban egy miniatűr gyár fog működni, ahol valódi gyártási folyamatokat nézhetnek meg az érdeklődők. Emellett természetesen a szakmai fórumoknak, a startupoknak, az innovátoroknak vagy éppen a mérnöki kamaráknak is jut majd hely az eseményen.

A kiállításon számos kerekasztal-beszélgetésre, szakmai fórumra és egyéb olyan programra kerül sor, ami a résztvevők kapcsolatépítését és üzleti fejlődését szolgálja.

Még lehet jelentkezni!

A két kiállítást tehát május 7-e és 10-e között tartják a Hungexpón, az A és a G pavilonban. Pontosabban az Automotive Hungary-t a G pavilonban, míg az Ipar Napjai és Mach-Tech kiállítást az A és a G pavilonban együttesen.

Kiállítóként február 29-éig lehet jelentkezni a jelenleg érvényes árakon a rendezvényekre a Hungexpo felületein, márciustól már magasabb áron lehetséges a standok bérlése.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink