Techtogether Ingyenes előadásokkal vár a Techtogether Automotive Hungary!

Ingyenes előadásokkal vár a Techtogether Automotive Hungary!

Szammer Nikolett | 2024.04.24 08:22

Ingyenes előadásokkal vár a Techtogether Automotive Hungary!

Fotó: Lugosi Péter

Karrierépítés viselkedéselemzéssel, ipari kapuk prediktív digitális szolgáltatással, munkaoptimalizálás MTM-mel és még további izgalmas témákban várják előadások május 7-8. között a Techtogether Automotive Hungary-n, a Hungexpo-n. Regisztráljon díjmentesen!

Május 7-8. között ismét a hazai mérnökhallgatókon a szakmai közönség szeme a Hungexpo-n, hiszen immár 11. alkalommal mérik össze tudásukat a legtehetségesebb diákok az autopro.hu Techtogether Automotive Hungary versenyén. A jó hangulat és a szakmaiság ez alkalommal is garantált, hiszen a mérnökhallgatói verseny mellett számos előadásnak lehetnek részesei az Automotive Hungary szakkiállításra látogatók.

Gyártásoptimalizálás és karrierépítés

Május 7-én 10:15-től kezdődően Dunajcsik Zoltán, az MTM Hungária Egyesület Elnöke tart előadást MTM - Kezdőtől helyesen! címmel, melyben bemutatja, hogy az MTM használatával a munka már tervezési fázisban gazdasági, időszükségleti és ergonómiai szempontok szerint alakítható és értékelhető. Prezentációja során megvizsgálja a Flextronics példáján keresztül mely módszerekkel.

Dunajcsik Zoltán MTM előadását követően HR kérdések kerülnek górcső alá. Május 7-én 10:45-től kezdődően Szücs Orsolya, az EFA Cégcsoport HR vezetője és Czégé Zoltán Predictive Index® Partner vendégelőadó készül egy minden munkavállaló számára releváns témával: Hogyan formálja a viselkedéselemzés a sikeres karriert?

Az előadásban kitérnek arra, hogy az EFA Cégcsoportnál a Predictive Index® (PI) alkalmazásával kiemelkedő eredményeket értek el a csapataik hatékonyságának növelésében. Az EFAFLEX Hungária Kft. a PI viselkedéselemzési módszert alkalmazza, hogy munkavállalói magas teljesítményt tudjanak nyújtani, illetve emellett cél, hogy ezáltal egy könnyen és produktívan együttműködő közösséget hozzanak létre. De mégis hogyan lehet jelentkezőként jól teljesíteni ebben a felmérésben?

Robotika & technológiai fejlesztések

Kedden 14:30-kor folytatódnak a szakmai előadások: Szilágyi Zoltán, az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karának tanársegédje a robotika és automatizáció területére vezényli a résztvevőket. Prezentációjának fókuszában a világon alkalmazott több mint kétmillió robot áll, melyek széles körű felhasználása szükségessé teszi a képességeik folyamatos fejlesztését, optimalizálását. Hogyan csökkenthető a robotok beüzemeltetési, és karbantartási ideje, valamint hogyan lehet a felhasználó számára egy gyorsabban, valamint könnyebben elsajátítható és használgató ember-gép kommunikációs eszközt biztosítani? Előadásából kiderül!

Akik pedig a hallgatók meglátásaira kíváncsiak, azoknak kiváló program a 15:30-kor kezdődő technológiai kerekasztal-beszélgetése, melyben a Techtogether verseny csapattagok osztják meg tapasztalataikat dr. Takács János, a GTE Elnökének moderálásában.

Logisztika mesterfokon

Május 8-án 10:10-kor kezdődően Herczeg Zoltán, a Rohde & Schwarz Österreich GmbH mérnök értékesítője készül egy izgalmas előadással, melynek címe: Ultrawideband kommunikáció napjainkban. Tudtad, hogy van ilyen a telefonodban? 10:30-kor pedig az EFA Cégcsoporttól Birkás Balázs, CRM menedzser & Product Owner-é a színpad, témája: 50 éves a világ leggyorsabb ipari gyorskapu gyártója, az EFAFLEX. A vállalati vezető bevezeti az érdeklődőket az intelligens ipari kapuk világába, ahol a kapukhoz már olyan prediktív digitális szolgáltatást kínálnak, mellyel megvalósul az ipari gyorskapuk 100 százalékos üzemhányada.

Az EFAFLEX IoT alapú EFAPREDICT alkalmazásával elkerülhetők a kapuk nem várt meghibásodása okozta extra költségek, illetve jelentősen növelhető az ipari épületek energiahatékonysága. Tudjon meg többet az ipari kapuk szakértőjétől!

HR a fókuszban

A délután folyamán, 15:00 órától kezdődően pedig egy HR kerekasztal beszélgetés várja a látogatókat, melyben a mérnökhallgatók Nógrádi Józseffel, a Trenkwalder Recruitment Kft. értékesítési és marketing vezetőjével beszélgetnek hazai karrierlehetőségekről, pályaorientációról és munkavállalói elvárásokról.

Vegyen részt május 7-8. között díjmentesen látogatható előadásainkon! Regisztráljon az Automotive Hungary kiállításra és látogasson el a Hungexpo G pavilonban található Techtogether Automotive Hungary standra!

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink