Techtogether Nyerj a Techtogether online kvízén!

Nyerj a Techtogether online kvízén!

Szammer Nikolett | 2024.04.13 08:20

Nyerj a Techtogether online kvízén!

Fotó: Szammer Nikolett

A tavalyi rekordszámú kitöltést követően az autopro.hu ismét meghirdeti a Techtogether Automotive Hungary versenyhez kapcsolódó online kvízét. Töltsd ki tudásfelmérő kérdéssorunkat és látogass el május 8-án az Automotive Hungary szakkiállításra a Hungexpo-ra, hogy megtudd, sikerült-e eltalálnod a legtöbb helyes választ és ezzel elnyerned az értékes ajándékok egyikét!

A Techtogether Automotive Hungary mérnökhallgatói versenyeken mindeddig több ezer egyetemi hallgató mérte össze a tudását. Azt gondolhatnánk, hogy a verseny kizárólag a műszaki feladatokról szólt, de a gyártás-, termék- és technológiafejlesztés mindig összehangoltan működik a vállalatok HR, marketing, értékesítési, gazdálkodási és egyéb részlegeivel. Ebből kifolyólag nem kell mérnöknek lenned, hogy megmérettesd tudásodat a legújabb Techtogether Automotive Hungary online kvízünkön. Kattints az alábbi linkre és válaszolj 10 perc alatt kitölthető kvízünkre május 3. 23:59-ig. A kvíz kitöltésével támogathatod kedvenc mérnökhallgatói versenycsapatodat is, úgy, hogy a kvízben őt jelölöd meg a verseny várható győzteseként!

Május 8-án a Hungexpo-n a helyed!

Amennyiben szeretnéd elvinni az értékes díjak egyikét, nincs más teendőd mint ellátogatni a Techtogether Automotive Hungary versenyre, a Hungexpo-ra, ahol a kvíz legjobb megoldói között értékes nyereményeket sorsolunk ki. A kiállításra való belépéshez nincs más teendőd, csupán regisztrálj az alábbi linken. A három legjobb megoldást benyújtó közül az első 30.000 Ft, a második 20.000 Ft a harmadik helyezett 10.000 Ft értékű ajándékot kap, melyet a mérnökhallgatói versenyünk eredményhirdetését megelőzően május 8-án adunk át.

Mindenki nyer, hiszen tudásod bővítése mellett a helyszínen találkozhatsz a magyar jármű- és gépipar vezetőivel, kiemelkedő tudású mérnökeivel és szakembereivel a verseny helyszínéül szolgáló kiállításon!

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink