Techtogether Győri motorral készülhet 2024-re az O.U.R. Team

Győri motorral készülhet 2024-re az O.U.R. Team

autopro.hu/P.B. | 2023.12.21 15:22

Győri motorral készülhet 2024-re az O.U.R. Team

Fotó: Facebook/OURTeamFormulaStudent

A győri Széchenyi István Egyetem fejlesztő csapata, a SZEngine – Formula Student Team lesz az Óbudai Egyetem diákcsapatának motorbeszállítója a 2023/2024-es versenyszezonban.

A közösségi oldalán jelentette be az O.U.R. Team, hogy sikeres megállapodást kötött a SZEngine motorfejlesztő csapatával a 2023/2024 -es szezonra! Ez azt jelenti, hogy a győri Széchenyi István Egyetem Formula Student motorfejlesztő csapata fogja szolgáltatni az óbudaiak második autójának erőforrását.

„Egész Európában és a világon egyedülálló módon kifejezetten a Formula Student versenysorozatra optimalizált versenymotorokat fejlesztenek és gyártanak több mint 15 éves tapasztalattal. Nagyon várjuk a közös munkát és a további együttműködést!” – írta közleményében az O.U.R. Team.

„Az O.U.R. Team egy dinamikusan fejlődő csapat, mely a tavalyi FS East versenyén debütált, bemutatva első autóját, az FSV 1-et. Az elkötelezettségüket és tehetségüket a versenyen már megmutatták, és most közös innovációval vághatunk neki a versenyszezon új kihívásainak. Izgatottan várjuk az együttműködést és a közös fejlesztést!” – írta a közösségi oldalán a SZEngine.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink