'Mercedes-Benz'

Milliós visszahívást indít a Daimler

Minden ok nélkül kinyílhat egyes Mercedes modellekben a vezetőoldali légzsák, az érintett típusokat a német márka ezért a szervizekbe tereli. A kábelhiba miatt probléma nincs összefüggésben a Takata-botránnyal.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.10.17. 14:00

Így okosítja fel gyártását a Mercedes-Benz

A német autógyártó kétszázmillió eurót szán üzemeiben az intelligens termelési megoldások kiépítésére. A Sprintereket készítő telephelyen már hamar látható lesz, milyen irányba mozdul a mindennapi munka a csillagos márkánál.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.10.11. 06:30

Ezek a legértékesebb autómárkák

Három gyártó különösen elhúzott a vállalati érték szerinti rangsorban; a Toyota továbbra is vezet, de nagyon tapadnak rá a német prémiumgyártók. A Teslának viszont van még hová fejlődnie e téren.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.10.04. 06:32

E-autók és akkumulátorok: milliárdos offenzívába kezd a Daimler

Egyre nő az autóipari nyomás az Egyesült Államok piacának lassulása miatt, ezért még az ázsiai és európai gyártók is agresszíven próbálják felfuttatni helyi operációjukat. A folyamatból a Daimler AG sem maradhat ki, a németek egymilliárd dollárral törnek előre.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.09.23. 06:26

Vége a német aranykornak Amerikában?

Zsugorodó piac és egy igencsak ígéretes konkurens – alig kezdték meg a Tesla Model 3 gyártását, a német prémium triónak ezentúl jóval nehezebb feladata lehet a tengerentúlon. A júliusi eladásokban is látszik a megtorpanás.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.08.08. 08:30

38 év után készült el a jubileumi G-osztály

Elkészült a Mercedes ikonikus terepjárójának háromszázezredik példánya. Az évek során sokat változott az egykor katonai célokra fejlesztett gép, de a robosztus és megbízható jelzők máig hűen kísérik.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.07.26. 12:30

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink