tanácsadás

A bizalmi együttható: együttérzés a vezetésben

Az elmúlt bő egy év során alapvetően megváltozott a világ, mely a társadalom jelentős részében komoly feszültségeket keltett. Sok az indulat, a megbántás vagy megbántódás, mégis hogyan lehet ezen az állapoton túljutni?

Cséffalvay Gábor | 2021.05.17 13:23

„Az légy, aki vagy, érezd jól magad...”

Cikksorozatom első részéből megtudhatták, mit értünk coaching alatt, honnan ered a kifejezés, illetve hogyan és miért terjedt el Magyarországon, mi a jelenlegi helyzet. Hol, mikor és miért érdemes coachingot alkalmazni?

Sándor Andrea | 2017.08.21 11:41

Képzési trendek az autóipar követelményeinek támogatására

A huszonegyedik században felgyorsult minden körülöttünk. Már nincsenek elérhetetlen pontok a Világban, az internet valós idejű kapcsolatokat biztosít, illetve elvárás az információk gyors áramlása, feldolgozása. Egyre inkább előtérbe kerül a folyamatok hatékonysága, egyre többet, jobban és hatékonyabban kell előállítanunk, legyen szó termékről, szolgáltatásról, vagy információról.

Fizetett tartalom | 2015.11.05 09:14

Autós Nagykoalíció: kemény harc a feketegazdaság ellen

- Az Autós Nagykoalíció a fekete-gazdaság visszaszorítását, a tevékenységek átláthatóságát kívánja elérni - hangsúlyozta a Gróf Széchenyi Rendezvényhajón szerdán Knezsik István elnök. Dr. Lukács Pál elnökségi tag sokkoló adatokkal szolgált: 176 legális autóbontóra 1200-1300 illegális jut. Három prezentációval.

Koloszár Tamás | 2010.02.17 16:31

1

Kiemelt Partnereink