Logisztika Logisztikában is bízza magát az autopro.hu-ra!

Logisztikában is bízza magát az autopro.hu-ra!

autopro.hu | 2022.05.19 07:17

Logisztikában is bízza magát az autopro.hu-ra!

Fotó: MTI

Az autopro.hu-nál arra törekszünk, hogy olvasóinknak ne csupán naprakész hírekkel, hanem színvonalas szakmai tartalmakkal is szolgáljunk az autóiparról, illetve az ahhoz kapcsolódó területekről. Ennek szellemében vezetjük Gyártósor rovatunkat, illetve indítottuk el vadonatúj Logisztika rovatunkat is!

Hirdetés

Az autógyártást átszövik a komplex logisztikai folyamatok. Legyen szó egy OEM-ről, egy globálisan szállító Tier 1-es beszállítóról vagy egy alkatrészeket készítő kis cégről, az autóipari ellátási lánc szereplői mind szembesülnek olyan kérdésekkel, minthogy: Milyen anyagmozgató technológiát válasszak? Megéri-e automatizálni az adott folyamatot? Mit tegyek, hogy rendkívüli körülmények között is időben megérkezzenek a gyártási alapanyagok?

Ezen problémákra és hasonló kérdésekre kínálunk válaszokat a Logisztika rovatunk elemzéseivel, technológiai újdonságokat bemutató és tanácsokat nyújtó cikkeivel.

Célunk tehát, hogy ne csupán érdekes, de a döntéshozatalt ténylegesen segítő tartalmakkal szolgáljunk rendszeresen frissülő új rovatunkban.

Amennyiben pedig már eldőlt, hogy pontosan milyen fejlesztést valósítana meg vállalata, bátran nézzen szét B2B ajánlataink között, ahol kényelmesen, különböző szempontok szerint szűrve találhatja meg az Ön igényeinek leginkább megfelelő logisztikai megoldást!

Kiemelt Partnereink