Gyártósor Hozzáértés és megbízhatóság a keményfémek világában

Hozzáértés és megbízhatóság a keményfémek világában

autopro.hu | 2023.12.12 12:17

Hozzáértés és megbízhatóság a keményfémek világában

Fotó: Rolatast Kft.

A Rolatast Kft. széles partneri körét gyarapítja a PCG GmbH. A németországi vállalat hozzáértést, minőségi szolgáltatást és megbízhatóságot kínál a keményfémek világában.

Hirdetés

A cég ügyfelei számára nemcsak beszállító, hanem jól képzett partner is a probléma megoldásában. Munkatársai az értékesítéskor igény szerint segítenek az anyagok kiválasztásában, a szerszámok optimalizálásában, gyártásában és tervezésében.

A legmegfelelőbb keményfém termékeket és szerszámokat biztosítják a mindenkori megmunkáláshoz.

Fotó: Rolatast Kft.

Az érdi Rolatast Kft. német szerszámgépek és azok perifériáinak forgalmazásával, valamint kapcsolódó márkaszerviz szolgáltatások nyújtásával foglalkozik. A cég kínálatában fúráshoz, maráshoz, köszörüléshez használt berendezések, légtisztító és munkadarabtisztító rendszerek, illetve beállító- és mérőgépek egyaránt megtalálhatóak.

Elindult az autopro.hu B2B ajánlatok rovata, ahol számos ipari termékbemutatóval találkozhat, legyen szó targoncáról, hidraulikai eszközökről, logisztikai megoldásokról vagy akár robotokról. Nézze át B2B rovatunk legfrissebb ajánlatait!

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink