automatizálás

Így hat az Ipar 4.0 a gyártásra

A negyedik ipari forradalom, vagy közismert nevén az ipar 4.0 hatalmas lehetőséget nyújt a gyártóknak.

autopro.hu/Sz.K. | 2023.12.26 12:21

Digitális átalakulás - itt a válasz a gazdasági bizonytalanságra az iparban!

Szeretné megtudni, hogyan lehet vállalkozása a nehéz időkben is rendíthetetlen versenytárs? Kíváncsi arra, hogy a gazdasági bizonytalanság idején a digitalizáció hogyan segítheti vállalkozását? Gyártásfelügyelet? Digitalizációval! Vegyen részt a Mitsubishi Electric Europe díjmentesen látogatható webinárján, regisztráljon most!

autopro.hu | 2023.10.31 17:20

Juss be az automatizálási szentélybe, ahol az Ipar 4.0 kézzelfoghatóvá válik!

Egyedülálló szakmai utazásra hív hazánk meghatározó automatizálási szakértője, a Bosch Rexroth Kft a CU.BEtogether mérnökhallgatói verseny keretében. Jelentkezz most, és legyél az első tíz regisztrált között, akik betekintést nyerhetnek a CU.BE Budapest ipari innovációs élményközpontba!

autopro.hu | 2023.10.31 16:23

Egy platform, ami átszabja az ipari automatizálás szabályait: a ctrlX AUTOMATION

Hogyan nézne ki napjainkban a gyári automatizáció, ha mondjuk az Apple vagy a Google újra feltalálná? Valószínűleg az okostelefonok mintájára minden felhasználó könnyedén a saját igényeihez igazíthatná az eszközét, köszönhetően a rengeteg különféle letölthető alkalmazásnak. Tulajdonképpen a ctrlX AUTOMATION pontosan ezt nyújtja és még sokkal többet!

autopro.hu | 2023.10.27 10:21

Automatizálási kérdései vannak? Kapjon válaszokat a szakértőtől!

A TECHTOGETHER+ innovatív ipari trendekre fókuszáló kiállításán lehetősége nyílik hazánk meghatározó automatizálási szakértőivel találkozni, mint a Mitsubishi Electric, a SCHUNK vagy a Robot System. Regisztráljon most a díjmentesen látogatható szakmai találkozóra!

Szammer Nikolett | 2023.10.05 07:21

A perugiai „Minimetrò” gerince

PC-alapú vezérléssel automatizált infrastruktúra. Nemcsak San Franciscóban lehet kábelvasúton utazni: modern megfelelője már 2008 óta van szolgálatban az olaszországi Perugiában. A teljesen automatizált Minimetrò minden egyes állomásán korszerűsítették a kiegészítő szolgáltatásokat, valamint a funkciókat kezelő vezérléstechnikát.

autopro.hu | 2023.05.11 07:21

1 2 3 4 5

Kiemelt Partnereink