Techtogether Automatizálási kérdései vannak? Kapjon válaszokat a szakértőtől!

Automatizálási kérdései vannak? Kapjon válaszokat a szakértőtől!

Szammer Nikolett | 2023.10.05 07:21

Automatizálási kérdései vannak? Kapjon válaszokat a szakértőtől!

Fotó: Pexels

A TECHTOGETHER+ innovatív ipari trendekre fókuszáló kiállításán lehetősége nyílik hazánk meghatározó automatizálási szakértőivel találkozni, mint a Mitsubishi Electric, a SCHUNK vagy a Robot System. Regisztráljon most a díjmentesen látogatható szakmai találkozóra!

Hirdetés

Az idő, az információ pénz. Régi igazság rejlik a rövid mondatban. A napjainkban zajló rendkívül gyors ipari átalakulásban, válság helyzettel fűszerezve még fontosabbá válik a döntések szakszerű előkészítése és a vállalkozás számára leghasznosabb automatizálási beruházás kiválasztása. Ebben olyan szakértők segítenek az érdeklődőknek a TECHTOGETHER+ kiállításon, mint a Mitsubishi Electric, a SCHUNK vagy a Robot Systems.

A Mitsubishi Electric MELIPC ipari számítógépei új értékeket kínálnak a peremhálózati számítástechnika, az IT rendszerek koordinálása és az eszközvezérlés területén. A MELSEC-programozható vezérlések megbízható, gyakorlatban már bizonyított teljesítményű és tetszés szerint bővíthető egységeivel vezérlési alkalmazások széles köre valósítható meg. A Mitsubishi hajtásrendszerek széles palettája számos alkalmazáshoz kínál megoldást. A Mitsubishi ipari robotkarok, SCARA robotok és kollaboratív robotok többféle intelligens, csúcstechnológiát képviselő alkalmazást támogatnak, és mostantól még több automatizálási termékkel kompatibilisek.

Vegyen részt a Magyar Gépjárműipari Egyesület és az autopro.hu közös szervezésű konferenciáján, ahol megismerheti az ökoszisztéma előnyeit az ipari automatizálásban Hajas Tamás, a Mitsubishi Electric Europe Business Development Managerének előadásából. Szerezze be jegyét A fenntarthatóság útján az autóipar - Versenyképes megoldások a mesterséges intelligenciától az elektrifikációig című konferenciánkra, hogy részese lehessen a számos szakmai előadásnak mesterséges intelligencia, digitalizáció és ESG témákban! Regisztrációért kattintson az alábbi linkre. A konferencia belépő díja: 60.000 Ft+áfa. A MAGE tagvállalati résztvevők 20 százalékos kedvezményre jogosultak a belépőjegy árából.

A SCHUNK a szerszám- és munkadarabrögzítő, a megfogó technológiák, illetve az automatizálási technológiák szakértője. Egyre nő a kereslet a modern megfogószerkezet-koncepciók iránt, melyekkel szemben elvárás, hogy minden körülmények között egyszerűen integrálhatóak, adaptálhatóak, valamint monitorozhatóak legyenek. Továbbá fontos, hogy megbízhatóan működjenek nehéz üzemi körülmények között is, ahol forgács és hűtőfolyadék is kerülhet a megfogóra. Az automatizálás szakértőjeként a SCHUNK Intec Kft. univerzális megoldást kínál ezekre a problémákra az új, elektromos hajtású, párhuzamos működésű EGU megfogó formájában. A mágneses megfogástechnika, a Magnos E Compact a gazdaságossága mellett számos más előnyt is kínál alkalmazása során.

A Robot Systems Kft. az IPR-Intelligente Peripherien für Roboter GmbH és a Sumcab Specialcable GmbH kizárólagos hivatalos magyarországi képviselete. A vállalat tanácsadással, valamint perifériákkal és egyéb kiegészítőkkel segíti a robotizálásba fektető vállalatokat. Az IPR megfogói bármilyen környezetben megbízhatóan megfogják a különböző méretű, változatos geometriájú munkadarabokat, így növelve az automatizált gyártósorok termelékenységét. Az IPR Robot System Kft. által forgalmazott grippere a tökéletes választás, ha az elvégzendő munkafolyamatnál a nagyfokú megbízhatóság és pontosság elengedhetetlen feltétel. A Robot Systems megfogót, kompenzátort és energialánc elvezetési megoldást mutat be a rendezvényen.

Automatizálási megoldások egy helyen

Ha automatizálási, megfogási kérdései vannak a TECHTOGETHER+ kiállítói terében választ kaphat. A belépés ingyenes, mindössze regisztrálni kell az alábbi linkre kattintva.

Ha kérdését előzetesen feltenné, vagy előzetesen időpontot egyeztetne a vállalkozás képviselőivel küldje el levelét az [email protected] emailcímre. A tárgyba írja be, Techtogether+ kérdés/ találkozó igény.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink