szoftverfrissítés

Felpörgeti a szoftverfrissítéseket a Ford

Új funkciók, jobb minőség: mostantól a Ford-tulajdonosok rendelkezésére áll a Power-Up szoftverfrissítés, melyek javítják az autók minőségét és képességeit.

autopro.hu | 2021.05.18 13:20

Hatmillió motort vizsgált át az Audi

Fontos mérföldkőhöz érkezett az Audi AG a dízel témakör feldolgozásának útján: a korábban bejelentetteknek megfelelően az összes TDI V-motorját érintő belső műszaki vizsgálata lezárultával a vállalat tájékoztatta az illetékes hatóságként eljáró német Szövetségi Közlekedési Hivatalt (Kraftfahrt-Bundesamt; KBA) a legfontosabb eredményekről, a részleteket az elkövetkező hetek során vitatják meg.

autopro.hu/Sz.F. | 2018.07.18 11:43

Nincs teljes körű garancia a VW hibás szoftvereire

A Volkswagen-csoport a dízelbotrányt követően elrendelt 8,5 millió gépjármű-visszahívásra vonatkozó eddigi intézkedései kedvező eredményeket hoztak az Európai Bizottság szerint, de a testület kifogásolta, hogy a járműgyártó nem vállal teljes körű garanciát a szoftverfrissítésből eredő esetleges problémákra.

MTI | 2018.07.17 15:57

Szoftveresen manipulálja a Tesla a fékutat

Miután az első tesztek kiderítették, hogy a Model 3 kategóriabeli versenytársaihoz képest gyenge fékeket kapott, Elon Musk megígérte: újraprogramozzák az azt vezérlő számítógépet.

autopro.hu/B.B. | 2018.05.25 11:30

Az okosautók korában elbúcsúzhatunk a visszahívásoktól?

Teljesen sajnos aligha, azonban a Bosch vezeték nélküli rendszerének köszönhetően az autógyártók könnyebben frissíthetik autóikat, így a szoftverhiba miatti visszahívások száma jelentősen csökkenthető.

autopro.hu/Sz.K. | 2017.09.11 06:34

Már a szomszédban a trend, Ausztria is hadat üzent a dízeleknek

Hatszázezer ausztriai dízelautó motorvezérlő szoftverének frissítéséről és a minőségi csere ösztönzéséről született megállapodás az autógyártókkal a keddi osztrák dízelcsúcson - jelentette be kedden Jörg Leichtfried közlekedési miniszter.

MTI | 2017.08.23 11:00

A némethez hasonló eredményt várnak az osztrák dízelcsúcstól

A kedden kezdődő osztrák dízelcsúcstól azt várja az osztrák ÖAMTC autóklub, hogy Ausztriára is kiterjesztik a dízelautók vezérlőszoftverének frissítéséről a németországi dízelcsúcson a kormány és az autógyárak között létrejött megállapodást.

MTI | 2017.08.22 09:02

1 2

Kiemelt Partnereink