KEFO Motorsport

Így látta a Formula Student Eastet a kecskeméti csapat

Az örkényi Euroring területén zajló versenyre népes közösség gyűlt össze, hiszen érkeztek hallgatók Törökországból, Csehországból, Oroszországból, Hollandiából, Németországból, sőt még amerikaiak is képviseltették magukat. Magyarországról a kecskeméti KEFO Motorsport mellett a győri ArrabonaRacing Team és a budapesti BME Formula Racing Team érkezett a programra.

autopro.hu/W.A. | 2017.07.31 10:56

Gépészmérnök műanyagfeldolgozó szakirányon: nem egyszerű nőként boldogulni

2017 ide vagy oda még mindig kevesen vannak azok a nők, akik műszaki-informatikai területen végzik tanulmányaikat, illetve e szakterületek valamelyikén kívánnak elhelyezkedni a jövőben. Solymosi Anita, a Pallasz Athéné Egyetem februárban végzett hallgatója a Kefo MotoStudent járműépítő csapat tagjaként jelentkezett egy tudománykommunikációs versenyre, aminek 31-én lesz a döntője.

autopro.hu/P.M. | 2017.04.05 12:30

Új versenyautót kell építeni a kecskeméti FS-csapatnak

A kecskeméti járműépítők reset gombot nyomtak, mindent az elejéről kezdenek: új a csapat, új a jármű. Widner Attila csapatkapitányt kérdeztük, hogyan vészelik át ezt a buktatókkal teli időszakot. Beszélgettünk az új autó technikai részleteiről és az is szóba került, miért nem képez elég jó szakembereket a mai magyar oktatás.

Pardavi Mariann | 2017.01.02 08:30

Olasz versenyre készül a Kefo Motorsport

A Kefo Motorsport új versenyautójának kecskeméti bemutatóján jártunk. Kiderült, a kecskemétiek idén először a hazai versenyen nem, de az olaszországi futamon elindulnak.

Biró Csongor | 2015.08.03 12:44

1

Kiemelt Partnereink