célgépgyártás

Új gyártóműhellyel bővült a Delta-Tech Kft. balassagyarmati telephelye

Huszonöt éves múltra tekint vissza a Delta-Tech Kft. Magyarországon. Az egyedi célgépeket, összeszerelő- és gyártósorokat, szállítópálya rendszereket, valamint megmunkáló berendezéseket tervező és kivitelező cég ügyvezető tulajdonosával, Oravecz Tiborral beszélgettünk az elmúlt időszak sikereiről.

Szammer Nikolett | 2021.04.09 10:21

A magyar műszaki projektek felnőttek a külföldiekhez

Interjú Forró Péterrel, a Kvalix Automatika Kft. tulajdonosával és ügyvezetőjével többek között a magyar ipar helyzetéről, a célgépekről, az Ipar 4.0-ról és a Techtogether versenyről.

Pörge Béla | 2020.04.27 15:49

A Transmoduls ütőkártyája a dolgozók tudása

A Transmoduls Kft. közel 25 éves múlttal rendelkezik. Az alapítás óta több magyar és külföldi multinacionális cég beszállítójává és probléma megoldójává vált. A szolgáltatások közé tartozik az egyedi célgépgyártás, szoftverfejlesztés, robotintegráció és alkatrészgyártás is. A vállalat eredményeiről, a jelenlegi ipari helyzetről és a szakképzésről is beszélgettünk Maár Márton Andrással, a Transmoduls Kft. ügyvezető igazgatójával.

Szabó Fanni | 2018.10.15 13:43

Az egyedi gépek gyártásánál az idő a legnagyobb mumus?

Minőség, megbízhatóság, rugalmasság – ez a mottója a győri Alprosys Célgépgyártó Kft.-nek, amely géptelepítéssel és egyedi gépgyártással is foglalkozik. Bera Attila ügyvezető igazgató szerint a rugalmasság különösen fontos, hiszen az ügyfelek komoly elvárásokat támasztanak feléjük. Előfordul, hogy még a termék sincs kész és párhuzamosan fejlesztik azzal a géppel, ami majd össze fogja szerelni.

Szabó Fanni | 2018.08.21 12:30

Rácz Gyula: Negyven százalék az exportarány, Győrújbarátról szállítunk Mexikóba

A Julius-Globe Kft. egy Győr melletti kisvállalkozás, már több mint húsz éve tevékenyedik csendesen az autóiparban. Keveset hallani róluk, pedig jó pár nagyszabású projekt van a hátuk mögött. Gondolták volna, hogy Győrújbaráton foglalkoznak olajfúró tornyok biztonságtechnikai alkatrészeinek kifejlesztésével is?

Pardavi Mariann | 2018.03.28 08:36

Vinné a magyar munkást Szlovákia – féljenek a győri vállalkozások?

A Szlovák Autóipari Szövetség elnöke, Juraj Sinay a napokban elismerte, hogy annyira elhatalmasodott a szlovák autóiparon a munkaerőhiány, kénytelenek külföldi munkásokkal betölteni az állásokat. Vajon ez azt jeleni, hogy a határmenti vállalkozások bajba kerülnek? Egy győri célgépgyártó vállalat vezetője szerint nem.

Pardavi Mariann | 2018.02.14 08:34

Új üzem- és új logisztikai csarnokot épít az LUK Savaria

A megnövekedett termelési igények miatt új csarnokrészt alakítanak ki 2018 közepéig Szombathelyen. A tervezett 3500 négyzetméteren szerszám-, célgép-, és ívrugógyártás kap majd helyet. Emellett 2019-re egy új logisztikai csarnokot is átadnak, és egy 1000 férőhelyes parkolót is építenek.

autopro.hu/W.A. | 2017.08.11 10:34

Tesla-beszállító amerikai cégnek gyárt tesztgépet a győri Jankovits Engineering

A napokon belül a címben szereplő új néven futó 25 éves Jankovits Hidraulika történetének legnagyobb beruházása előtt áll. Az egyre inkább az automatizált gyártósorok komplex tervezésére és kivitelezésére koncentráló cég közvetett módon az Elon Musk-féle Teslához is kapcsolódik.

Wurmbrandt András | 2017.05.24 06:31

1 2

Kiemelt Partnereink