Gyártósor Új gyártóműhellyel bővült a Delta-Tech Kft. balassagyarmati telephelye

Új gyártóműhellyel bővült a Delta-Tech Kft. balassagyarmati telephelye

Szammer Nikolett | 2021.04.09 10:21

Új gyártóműhellyel bővült a Delta-Tech Kft. balassagyarmati telephelye

Fotó: Delta-Tech Mérnöki Iroda Kft.

Huszonöt éves múltra tekint vissza a Delta-Tech Kft. Magyarországon. Az egyedi célgépeket, összeszerelő- és gyártósorokat, szállítópálya rendszereket, valamint megmunkáló berendezéseket tervező és kivitelező cég ügyvezető tulajdonosával, Oravecz Tiborral beszélgettünk az elmúlt időszak sikereiről.

A Delta-Tech Mérnöki Iroda Kft. egy magyar, családi tulajdonban lévő, folyamatosan bővülő vállalat. Mi áll a működésünk középpontjában?

A Delta-Tech-nél egyedi célgépeket, összeszerelő- és gyártósorokat, szállítópálya rendszereket és megmunkáló berendezéseket tervezünk és kivitelezünk. Vállalati profilunk kiterjed az automatizálás, robottechnológia, valamint a rendszerintegrálás területeire, továbbá PC és IT szolgáltatásokat is nyújtunk vevőink számára.

Milyen iparágakat szolgálnak ki megoldásaikkal?

A világ számos országába (többek között Brazíliába, Franciaországba, Mexikóba stb.) szállítunk az autóipar, az elektronikai ipar, a vegyipar, valamint a nukleáris energetika ágazat meghatározó szereplőinek. Minden egyes projektünkkel kihívásokkal teli, új izgalmas feladat indul, kezdve az ötlettől az utolsó alkatrész beszereléséig. Az eddig legyártott gépeinknek és innovatív elképzeléseinknek köszönhetően partnereink között tudhatunk olyan jelentős vállalatokat, mint a Valeo, a Jabil, a ZF, az Audi Hungaria, a Magyar Suzuki, a Robert Bosch, a Zoltek vagy akár a Paksi Atomerőmű.

Az elmúlt években elérték a közel hárommilliárd forintos árbevételt. A számokon túl, milyen nagyobb sikereket tud felmutatni a Delta-Tech Kft.?

Oravecz Tibor, a Delta-Tech Mérnöki Iroda Kft. ügyvezető tulajdonosa.

Oravecz Tibor, a Delta-Tech Mérnöki Iroda Kft. ügyvezető tulajdonosa. | Fotó: Delta-Tech Mérnöki Iroda Kft.

Cégcsoportunk jelenleg 110 munkavállalót foglalkoztat három saját tulajdonú telephelyünkön: Balassagyarmaton, Bátonyterenyén és Győrben. Mindhárom egységet folyamatosan fejlesztjük, az elmúlt pár évben megépült a Győri Ipari Parkban egy új kutatás-fejlesztési központunk, ahol elsősorban az ellenőrzési feladatok támogatására alkalmas automatizált, intelligens, vizuális visszacsatolású, komplex technológiai rendszerek kutatása, valamint a prototípus termékek elkészítése is zajlik.

Tavaly a balassagyarmati telephely bővítésén volt a hangsúly, megvásároltuk a Balassagyarmati Ipari Parkban a szomszédos telephelyet. Az új helyen lévő épület átalakításával sikerült további bővülést elérnünk, mivel a gyártóműhelyt, a CNC és hagyományos megmunkáló gépeinket és a hegesztő műhelyünket átköltöztettük a felújított egységbe. Idén március elejétől pedig már az új műhelyben folytatjuk a megtervezett gépek alkatrészeinek gyártását.

Célunk, hogy lehetőségekhez mérten, kollégáink a munkahelyi környezetben is otthon érezzék magukat, ezért tavaly a balassagyarmati telephely egy szabadidős rekortán burkolatú futball és kosárlabda pályával bővítettük, valamint egy kerti pihenő részt alakítottunk ki.

Fotó: Delta-Tech Mérnöki Iroda Kft.

Terveznek további beruházásokat a jövőben?

A távlati terveikben szerepel újabb fejlesztések megvalósítása, melyekhez új kollégák jelentkezését is várjuk, elsősorban villamos területre. Mindezek mellett szeretnénk még több CNC gépet beszerezni az új megmunkáló műhelyünkbe.

Villamos tervező mérnököt keres balassagyarmati irodájába a Delta-Tech Mérnöki Iroda Kft. Olyan ambiciózus, proaktív, önálló munkavállaló jelentkezését várják, aki szeret szabadon gondolkozni és nem riad vissza attól, hogy megvalósítsa álmait egy vidám, fiatalos, családias közegben. A meghirdetett pozíció részleteiért kattintson az alábbi linkre.

Fotó: Delta-Tech Mérnöki Iroda Kft.

Komoly teljesítmény a negyedévszázados sikeres működés. Mi a titkuk?

A Delta-Tech Kft. ereje nem a falakban, gépeinkben, szoftvereinkben, hanem a kollégáink fejében van. Kreatív csapatunkkal, a legkorszerűbb technológiákat alkalmazva alapoztuk meg vállalatunk nevét a világpiacon. Munkatársaik széleskörű szakmai tudással rendelkező gépész és villamos tervezők, PC, PLC és robot programozók, gépész és villanyszerelők, CNC programozók, akiknek fejlődése folyamatos.

DELTA – TECH Kft.

2660 Balassagyarmat Ipari park 5. - +36-35-300-160 – [email protected]

www.deltatech.hu

Kiemelt Partnereink