Gyártósor Egyedi gépek tervezését és gyártását vállalja a Kvalix

Egyedi gépek tervezését és gyártását vállalja a Kvalix

autopro.hu | 2023.03.21 15:21

Egyedi gépek tervezését és gyártását vállalja a Kvalix

Fotó: Kvalix Automatika Kft.

A tevékenység teljes egészében PLM alapokon nyugszik, piacvezető rendszerrel.

Hirdetés

Kivételes egyedigép-gyártók vagyunk, akinél a géptervezés és célgépgyártás teljes egészében PLM (product lifecycle management) alapokon nyugszik. Az egyik piacvezető PLM rendszer, a Teamcenter használatával integráljuk a CAM és ERP rendszereinket, azok mindegyikében elérhetővé téve az egyedigép-gyártás tevékenységünk során létrehozott és használt termékadatokat.

A PLM rendszerünk elsősorban gyorsabban rendelkezésre álló adatokkal, workflow- és projektmenedzsmenttel támogatja a gyors és minőségi géptervezést és egyedigép-gyártást, az SAP pedig többek között hatékony beszerzésekkel, a felhasznált anyagok eredetének a nyomon követésével, valamint a gyártási folyamatok nyilvántartásával járul hozzá az egyedi gépek minőségi gyártásához.

A Kvalix Automatika 1990-ben történt alapítása óta ipari automatizálással foglalkozik, elsősorban gyártásautomatizálással. A feldolgozóipar szinte minden területén jelen van a vállalat, azonban kiemelkedő értékben szállít megoldásokat a járműipar és hozzá kapcsolódó iparágak számára. A Kvalix alkatrészgyártással, egyedi gépek tervezésével és gyártásával, valamint disztribúcióval foglalkozik.

Elindult az autopro.hu B2B ajánlatok rovata, ahol számos ipari termékbemutatóval találkozhat, legyen szó targoncáról, hidrauikai eszközökről, logisztikai megoldásokról vagy akár robotokról. Nézze át B2B rovatunk legfrissebb ajánlatait!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink