Gyártósor Vizsgálógépek, tesztberendezések, présgépek a Jankovits Engineeringtől

Vizsgálógépek, tesztberendezések, présgépek a Jankovits Engineeringtől

autopro.hu | 2022.02.21 17:23

Vizsgálógépek, tesztberendezések, présgépek a Jankovits Engineeringtől

Fotó: Jankovits Engineering

A családi vállalkozásként indult Jankovits Engineering Kft. egyedi igények alapján tervez, gyárt, installál és szervizel ipari minőségbiztosítási gépeket, rendszereket. A legmodernebb ipari trendekkel lépést tartó berendezések átfogó adatgyűjtési és -kiértékelési megoldásokat kínálnak, széles körű felhasználásra.

Hirdetés

A Jankovits Engineering a termékeikről:

Vállaljuk egyedi mérő- és ellenőrzőgépek, tesztberendezések, tesztállomások, vizsgálógépek, présgépek, próbapadok tervezését, gyártását, üzembe helyezését, karbantartását. Berendezéseink képesek összehasonlítást végezni egy előre definiált mesterdarabhoz, vagy akár önálló, kiértékelt mérést generálni. Gépeink a gyártás során felhasznált alapanyagokból előállított alkatrészek, előszerelt egységek mechanikai és fizikai tulajdonságait vizsgálják roncsolásos vagy roncsolásmentes folyamatokkal.

A zárt rendszerben összegyűjtött és tárolt adatokból és a mért értékekből – ipari PC-k alkalmazása mellett – levont következtetések, kiértékelések alapját képezik a további fejlesztéseknek, biztosítják az elvárt minőséget. Berendezéseink PLC vezérlésűek, helyben és távolról is vezérelhetőek, tervezésük és gyártásuk során figyelembe vesszük az Ipar 4.0 aktuális követelményeit.

A gépek főbb jellemzői:

  • komplett megoldások kínálata – mechanikus, villamos és technológiai kivitelezés
  • zárt rendszerű adatgyűjtés az üzemeltető adatbázisába
  • megfelelés speciális biztonsági követelményeknek
  • technológiafüggő gyártóberendezések
  • diagramkészítés, elnyelt energia számítása, nyomtatás

A berendezések főbb alkalmazási területei az autóipari, nehézipari minőségbiztosítási feladatok, valamint a vizsgálólaborok munkája.

Elindult az autopro.hu B2B ajánlatok rovata, ahol számos ipari termékbemutatóval találkozhat, legyen szó targoncáról, hidrauikai eszközökről, logisztikai megoldásokról vagy akár robotokról. Nézze át B2B rovatunk legfrissebb ajánlatait!

Kiemelt Partnereink