BME FRT

Az első helyet célozza a BME Formula Racing Team

Interjú Bekes Nándor főmérnökkel és Gerzsenyi Luca operatív csoportvezetővel a csapat idei, köztük a Techtogether Automotive Hungary versennyel kapcsolatos céljairól, illetve fejlesztések sorát felvonultató új versenyautójáról.

Végh Martin | 2023.04.29 16:21

Egy autóval, de sok versenyen indul a BME FRT

Idén kettő helyett csak egy versenyautót készít a BME Formula Racing Team. A járműépítő csapat egy rendkívül sűrű nyári versenyidőszak előtt áll.

Végh Martin | 2022.03.10 04:17

Miért ne építhetne egy pénzügyes autót?

Marton Péter, a BME pénzügy-számvitel szakos hallgatója már korábban is belekóstolt a Formula Student hallgatói járműverseny világába a BME Formula Racing Team (FRT) tagjaként, most azonban úgy döntött, saját csapatot alapít. Így jött létre a BME Motorsport.

Szabó Fanni | 2019.03.01 10:00

Pár percen csúsztak el a BME járműépítői

A BME FRT hallgatói csapat az idei Formula Student versenyszezonra két járművel is készült, de a szezon első versenyét egyikkel sem tudták 100 százalékosan teljesíteni. A miértekről Marton Péter menedzsment csoportvezető számolt be.

Pardavi Mariann | 2018.07.24 16:04

Magyar, elektromos hajtású és hallgatók építették – FS East 0. nap

Egész évben a Formula Student versenyszezonra készültek a BME hallgatói, a zalaegerszegi tesztpályán pedig meg is mutathatják a július 18-án kezdődő ötnapos verseny alkalmával, mit tudnak versenyautóik. A főként mérnökhallgatókból álló csapat ugyanis két járművel készült, az egyikkel önvezető kategóriában indulnak. Marton Péter csapattag számolt be az FS East verseny nulladik napjáról.

Pardavi Mariann | 2018.07.18 18:45

Önvezető autót épített a BME hallgatói csapata

A BME Formula Racing Team tízéves történetében először fordul elő, hogy az elektromos meghajtású versenyautó mellett önvezető autót is épített. A két, versenyre kész autót hétfőn leplezték le a Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem aulájában.

Kuthi Áron | 2018.06.21 08:30

Német trófeával nyitja az FS-szezont a BME FRT

Június második hétvégén rendezték az E-Race futamot Németországban, amit a Formula Student sorozat tesztversenyének tartanak. Szezon előtti időpontra szervezik, így a csapatok élesben próbálhatják ki, milyen eredményekre képes egyéves munkájukból született járművük. A BME FRT csapatkapitánya, Sipos Gábor számolt be a magyar sikerről.

Pardavi Mariann | 2017.06.19 11:08

A szezon első versenyére készül a BME FRT

Új videóval jelentkezett a BME FRT, melyben a 2017-es tesztidőszak első szakaszát mutatják be. A felvétel fókuszában a szezon első versenye, az E-Race áll.

autopro.hu/P.M. | 2017.06.07 14:25

1

Kiemelt Partnereink