DS Smith

Kiterjesztett valóság a csomagolásban

A DS Smith Packaging folyamatosan keresi és alkalmazza azokat az újításokat, melyekkel javítani tudja vevői számára az autóipar teljes ciklusában lévő folyamatokat, eljárásokat.

DS Smith | 2019.05.16 14:26

Több figyelem a csomagolásra

Az okos csomagolási megoldások mindamellett, hogy csökkentik a csomagolási költségeket, megtakarítást eredményeznek a logisztikai költségekben és mérsékelik a környezeti hatásokat.

DS Smith | 2019.03.19 15:50

Paradigmaváltás a hullámkarton csomagolásban

A DS Smith Packaging több éves gyártásfejlesztést és szakmai előkészítést követően új megközelítést vezet be az autóiparban is előszeretettel alkalmazott hullámkarton csomagolóanyagok teljesítményének biztosítása terén. A program neve: PACE.

DS Smith | 2018.10.11 14:24

Hogyan hat az autóipar átalakulása a biztonságos csomagolásra?

Jelenleg a világról alkotott alapvető elképzeléseink közül nem egy kétséges. Éppen ezért nagyon fontos, hogy megértsük és felismerjük azokat a tényezőket, amelyek szinte minden iparágra óriási befolyással lesznek a jövőben.

DS Smith | 2018.03.05 12:40

A DS Smith együttműködik az állandóan változó autóiparban

Egyes elemzők szerint az autóipar több változáson fog keresztülmenni az elkövetkező 10 évben, mint az elmúlt 100 esztendőben. A termékek, folyamatok, piacok gyorsabban és drámaiabban fognak változni, mint valaha. Az elektromos, hibrid és önvezető autók érkezése forradalmasítja és fellendíti az egész szektort.

DS Smith Packaging Hungary Kft. | 2017.10.30 09:34

Intelligens csomagolás: az autóipar különleges megoldásokat követel

A csomagolóipar már régen többet jelent, mint a raklap, a kartondoboz és a zsugorfólia hármasa, az autóipar által megkövetelt különleges igények már eleve túlmutatnak ezeken a megoldásokon. A megfelelő csomagolás kiválasztásával rengeteg idő és költség takarítható meg, radikálisan csökkenthetőek a kockázatok, emellett az értékesítés volumene is növelhető. A DS Smith PackRight koncepciójáról Tóth Lászlóval, a DS Smith automotive szegmensének sales-managerével és Greksza Györggyel, a PackRight Center menedzserével beszélgettünk.

DS Smith | 2017.05.11 10:00

Csaknem egymilliárd forintból fejleszti magyarországi telephelyeit a DS Smith

A DS Smith Packaging Hungary Kft. tiszaújvárosi telephelyén nagy teherbírású papíralapú raklap, konténer és fedő, plusz egyéb integrált rendszerek kifejlesztését és piaci bevezetését magában foglaló innovációs projektet indított. A projekt másik megvalósítási helyszíne a cég győri telephelye, ahol új csomagolási megoldások fejlesztése történik. A fejlesztési projekt megvalósításához a Társaság 993,07 millió Ft innovációs célú vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el 2016-ban.

autopro.hu/P.M. | 2017.01.23 14:32

A DS Smith dobozaiba csomagol a Mikulás

A DS Smith Packaging dolgozói elsőként reagáltak a Mikulásgyár felhívására, mely az országos médiában jelent meg november közepén, miszerint nincs elég kartondobozuk az rászorulók részére gyűjtött adományokat becsomagolni és eljuttani a rászorulóknak.

autopro.hu/P.M. | 2016.12.06 14:04

Vevői üzleti sikereire koncentrál a DS Smith

A Remy Automotive Hungary Kft. egy évvel ezelőtt kereste meg a DS Smith Packaging Hungary Kft.-t, hogy termékei csomagolásának újragondolásával optimalizálja csomagolási folyamatát és költségeit.

DS Smith | 2016.10.18 06:03

Autóipari csomagolási innovációs programot indít a PackPlus Csomagolástechnikai Klaszter

Közös innovációs program megalkotását és végrehajtását tűzte ki célul a 2014 novemberében megalakított PackPlus Csomagolástechnikai Klaszter. A magyar kkv-k es nemzetközi tulajdonú cégek együttműködését megvalósító program célja, hogy a tagvállalatok közös munkával új csomagolási megoldásokat dolgozzanak ki az autóipar és a prémium minőségű csomagolásokat igénylő iparágak számára.

autopro.hu | 2015.04.09 13:50

Újragondolt csomagolás (x)

Csomagolási megoldásokat fejlesztő és gyártó vállalat képviselőiként mindig értenünk kell, hogy termékeink és szolgáltatásaink révén milyen komplex rendszerek részei vagyunk.

autopro.hu | 2015.03.26 15:15

1 2

Kiemelt Partnereink