Szolgáltatók Kapcsoljon magasabb sebességre a DS Smith-szel!

Kapcsoljon magasabb sebességre a DS Smith-szel!

2015.11.06 15:00

Kapcsoljon magasabb sebességre a DS Smith-szel!

A DS Smith cégcsoport Európa meghatározó csomagolóeszköz gyártó vállalata már sok éve. 34 országban több mint 200 üzemmel van jelen.

Hirdetés

DS SMITH PACKAGING HUNGARY

Magyarországon két hullámtermék gyárral (Nagykáta, Füzesabony), egy ofszet csomagolóanyag gyárral (Győr), egy display üzletággal, valamint az autóipari partnerek számára emelt szintű logisztikai szolgáltatásokat nyújtó 5 kiszolgálóegységgel (Service Center) rendelkezik. 670 alkalmazottat foglalkoztat, akik kreatív, minőségi és hatékony munkával járulnak hozzá vevői sikereihez a Supply Cycle minden területén: minőségbiztosítás, technológia, versenyképes árszínvonal és magas szintű kiszolgálás.

A DS Smith célja, hogy hosszú távú stratégiai együttműködés keretében a magyarországi autóipari ágazatban soha nem tapasztalt szintre emelje vevőinek biztonságérzetét a csomagolóanyagok minősége, rendelkezésre állása, valamint az innovatív és költséghatékony, teljeskörű csomagolási megoldások fejlesztése terén.

TERVEZÉS

Autóipari megoldásokra specializálódott csomagolómérnökeink segítenek Önnek a legoptimálisabb csomagolóanyag kidolgozásában, összhangban az iparági elvárásokkal, termelési és logisztikai folyamatokkal. Munkánk hajtómotorja az értékteremtés: termékvédelem és innováció. Közös fejlesztési projektek keretein belül javítani tudjuk a hatékonyságot és csökkenteni a költségeket. Egyre inkább kiemelt szerepet kap a munkavédelem, a biztonsági előírások és az etikai irányelvek betartása valamint a környezetvédelem. Az eredményeket vevőinkkel közösen, a teljes költség mentén mérjük.

SERVICE CENTRE KONCEPCIÓ

Service Centre koncepciónk révén segítünk vevőinknek a kevésbé tervezhető gyártási folyamatok csomagolóanyag igényének lekezelésében biztonsági készletek képezése révén, valamint átmeneti vagy tartós visszaforgó csomagolóanyag hiány esetén megfelelő alternatív egy-utas csomagolás biztosításában. Az iparágban elvárt rugalmasságot és gyors reakciókészséget fejlett infrastruktúrával, modern informatikai rendszerekkel és kiszolgálási modellekkel- just-in-time, just-in-sequence, biztonsági készletek vagy konszignáció- biztosítjuk. A DS Smith elébe megy a vevői igényeknek, pontosan és a határidők betartásával, a minőséget szem előtt tartva teljesíti szolgáltatásait.

PAN-EURÓPAI JELENLÉT

A kiváló műszaki teljesítés, a költséghatékonyság és fejlesztés mellett a regionális és globális jelenlét is meghatározó a versenyképesség terén. Vevőink dinamikus fejlődésével lépést tartva, Európa-szerte együttműködünk az autóipar meghatározó szereplőivel, jól ismerjük működésüket, a csomagolóanyagokra vonatkozó sztenderdeket, előírásokat. Komplex projektek keretein belül közösen aknázzuk ki a szinergiákat és a konszolidációra való lehetőségeket. Segítséget nyújtunk az országok közötti gyártási transzferekhez kapcsolódó csomagolóanyagok gyors és zökkenőmentes lokalizálásában.

DSS PLASTICS

A DS Smith csoport részét képező DS Smith Plastics üzletág termékkínálatával kiegészítve – mely magában foglalja a műanyag lemezeket, elválasztókat, dobozokat, habokat, konténer rendszereket, fémkonstrukciókat, textil termékeket, valamint ezek kombinációját – a DS Smith ideális partner úgy az egy-utas, mint a visszaforgó csomagolóanyagok terén.

(x)

Kiemelt Partnereink