informatika

Informatikusokkal bővül a Volkswagen

Megduplázzák az IT-szakemberek számát a VW-nél, ami közvetetten lehetővé teszi a külső beszállítóktól való függetlenedését is.

autopro.hu/E.M. | 2022.10.25 09:21

A magyar 3D-s termékfejlesztés alapjait az S&T tette le

Az S&T Consulting Hungary Kft. az elődeivel együtt fennállásának harmincadik évfordulóját ünnepli. A jubileum alkalmából Nyirő Ferenc, a vállalat Ipari digitalizáció üzletágának vezetője adott interjút lapunknak.

Pörge Béla | 2022.10.25 07:22

Gyors, biztonságos, profi – vállalati IT kiszervezve

Egy vállalkozás akkor tud igazán profitábilis lenni, ha erőforrásainak nagy részét fő tevékenységére fordítja, a kiszolgáló területeket pedig a lehető legköltséghatékonyabb módon működteti. Saját informatikus alkalmazása helyett egyre többen döntenek a teljes IT rendszer üzemeltetésének kiszervezése mellett, nem véletlenül.

autopro.hu | 2021.11.25 07:22

Így néznek ki az informatikai mérnökök mindennapjai a Magyar Suzukinál

A Magyar Suzukinál használt IT-rendszerek többsége saját fejlesztésű. Sándor Ferenccel, a vállalat IT osztályainak vezetőjével arról beszélgettünk, milyen kihívásokra kell kreatív és specifikus megoldásokkal szolgálnia egy informatikusnak az egyik legösszetettebb gyártási tevékenységet végző iparágban.

autopro.hu | 2020.11.24 07:23

Hétszázmilliót fektet a Takarék Csoport légiipari informatikai vállalatba

A Takarék Csoporthoz tartozó Takarék Kockázati Tőkealap I. 700 millió forintot fektetett be az AerinX Kft.-be, a magyar alapítású IT cég repülőgépek és egyéb légi járművek karbantartását támogató innovatív technológiai megoldások fejlesztésével foglalkozik - közölte a bank.

MTI | 2020.07.22 08:22

1 2 3 4 5

Kiemelt Partnereink