Szolgáltatók Gyors, biztonságos, profi – vállalati IT kiszervezve

Gyors, biztonságos, profi – vállalati IT kiszervezve

autopro.hu | 2021.11.25 07:22

Gyors, biztonságos, profi – vállalati IT kiszervezve

Fotó: Szintézis

Egy vállalkozás akkor tud igazán profitábilis lenni, ha erőforrásainak nagy részét fő tevékenységére fordítja, a kiszolgáló területeket pedig a lehető legköltséghatékonyabb módon működteti. A legtöbb cégnél ilyen kiszolgáló terület az IT részleg is, melynek megbízhatóságán túlzás nélkül a vállalkozás versenyképessége is múlhat. A korábbi gyakorlattal ellentétben saját informatikus alkalmazása helyett egyre többen döntenek a teljes IT rendszer üzemeltetésének kiszervezése mellett, nem véletlenül.

Hirdetés

Folyamatos üzembiztonsággal minden kihíváshoz

Az IT outsourcing számos előnyeinek egyike, hogy a szolgáltatást nyújtó, informatikára szakosodott cég minden olyan hardver és szoftver eszközzel rendelkezik (vagy jól kiépített rendszerének köszönhetően könnyen be tudja szerezni), melyre a megbízónak szüksége van és gond nélkül képes azok telepítéséről és üzemeltetéséről is gondoskodni. Másik nagy előnye, hogy az informatika minden területére vannak mozgósítható szakemberei, ezzel garantálni tudják a 24 órás üzembiztonságot is. A felhőalapú szolgáltatásoknak köszönhetően a rendszerfelügyelet bárhonnan megoldható, így a szakemberek állandó jelenlétére nincs szükség.

Nyomon követhető, biztonságos és költséghatékony

Egyesek tartanak attól, hogy egy ilyen érzékeny területre külsősöknek bepillantást engedjenek, ám a kiszervezés sokszor nagyobb biztonságot jelent, mint egy saját alkalmazott. Amellett, hogy a szolgáltató szerződésben rögzített módon, folyamatosan számot ad az általa szigorú szabványok alapján elvégzett munkáról, garanciát vállal az adatbiztonságért is. Folyamatosan fejleszti saját technológiáit, mellyel a megbízó is értékes, innovatív megoldásokhoz jut anélkül, hogy saját informatikusok bérére és képzésére kellene pénzt fordítania.

Fotó: Szintézis

Egy cég IT rendszerüzemeltetésének kiszervezése nagyszerű megoldás lehet a vállalkozás hatékony és zökkenőmentes informatikai hátterének biztosítására. A szolgáltatás igénybevételével kapcsolatban tudjon meg Ön is többet a Szintézis Informatikai Zrt. honlapján!

Tetszett ez a hír? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari hírekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink