hidraulika

Egyre nőnek az elvárások a hidraulikus tápegységekkel szemben

Számos feladatnál szűkös helyigény mellett a lehető legnagyobb erőkre van szükség. A legmagasabb nyomások előállítására kizárólag a hidraulikus nyomás-előállító egységek, vagyis a tápegységek jöhetnek számításba.

Csonka Szabolcs értékesítési vezető Gimex-Hidraulika Kft. | 2020.07.23 07:22

Erős támasz a munkadarab rögzítésben

Rengeteg kérdés elé állítja a megfelelő alkatrész-alátámasztás kiválasztása a felhasználókat a munkadarab előállítása során. A német Roemheld cégcsoport hidraulikus működtetésű támhengerei az egyszerű készüléktől a komplett automatizált rendszerekig kínálja megoldásait.

Gimex | 2019.03.25 06:00

25. jubileum: A befogástechnika és hidraulika szakértőjévé vált a Gimex

Míg eleinte hosszú listát fedett le a tevékenységi kör, addig mára a munkadarab befogástechnikai elemek kereskedelme, és a hozzá kapcsolódó ipari hidraulika áll a GIMEX-Hidraulika Kft. középpontjában. Görcs Annamária ügyvezető és Csonka Szabolcs, a befogástechnika üzletág vezetője osztotta meg gondolatait az elmúlt 25 évről és arról, milyen változásra számítanak a következő 25 évben.

Pardavi Mariann | 2018.05.22 08:35

A Bosch Rexroth hidraulikái mozgásban tartják a dolgok internetét

Rohamosan fejlődik a felhőalapú üzleti tranzakciók, a dolgok internete és a logisztikai folyamatok világa, a három terület is egyre erősebben fonódik össze. Új EDG szelepblokkjával a Bosch Rexroth az IT-rendszerekkel kapcsolatban álló hidraulikai berendezések irányítását teszi könnyebbé.

autopro.hu/Sz.K. | 2018.04.10 10:53

15 plusz műszak gépenként!

Az alkatrészgyártásban számos olyan eszközt használnak, amely saját termelésben már kiforrott technológia.

GIMEX-Hidraulika Kft. | 2018.03.02 10:30

Eladhatja a Bosch az egri üzem egy részét

Szerkezetátalakítási törekvések során merült fel a kormányoszlopokkal foglalkozó üzletág értékesítésének gondolata. Az adásvételnek nem csak egy oka lenne – értesült a Világgazdaság.

autopro.hu/Hírszerkesztő | 2017.09.22 12:35

Kiss Richárd: Milyen egy jól megtervezett hidraulikus tápegység?

A hidraulikus tápegység hatékony működése, a zökkenőmentes munkavégzés elengedhetetlen feltétele. A gépgyártóknak már a tápegység tervezési szakaszban ügyelni kell rá, hogy ne kerüljenek olyan felesleges elemek beépítésre, amelyek növelik költségeiket.

Somogyi Diána | 2017.09.01 09:45

1 2 3

Kiemelt Partnereink