Beszállítók Plazmavágó, eszterga is jutott a Seres Kft. új üzemcsarnokába

Plazmavágó, eszterga is jutott a Seres Kft. új üzemcsarnokába

autopro.hu | 2019.09.24 11:00

Plazmavágó, eszterga is jutott a Seres Kft. új üzemcsarnokába

A kommunális gépjármű-felépítményeket gyártó gépipari cég barcsi központjában, 50 százalékos uniós támogatással 800 négyzetméteres festő- és szemcseszóró csarnok épült.

Hirdetés

Átadták Barcson azt az üzemcsarnokot, amelynek megépítésére másfél éve írta alá a támogatási szerződést a Seres Kft. vezetése. A festőcsarnokba egy CNC plazmavágót, egy univerzális csúcsesztergagépet, egy horizontális fúró-marót és újabb híd-darukat is telepítettek. Ezek a meglévő csarnokok felszereltségét is bővítik, és a kézi eszköz-, szerszámgép- és hegesztőgép-parkba is érkezett 40 új darab, számolt be róla a barcsihirek.hu. Seres László ügyvezető úgy nyilatkozott, a 433 millió forintos beruházásnak köszönhetően növekszik a felépítménygyártás hatékonysága. Rövidebb idő alatt, még jobb minőségben és költséghatékonyabban történhet a termelés a jövőben.

1990-ben alapították

A pécsi székhelyű, barcsi gyártóbázisú Seres Kft.-t 1990-ben alapították, ma mintegy száz embernek ad munkát. A cég egyrészt konténerszállító pótkocsikat, folyadékszállító felépítményeket, billenő és fix platókat, átrakodó állomásokat gyárt, másrészt hidraulikai eszközöket, munkahengereket, szivattyúkat és vezérlőegységeket.

Kiemelt Partnereink