coaching

A bizalmi együttható: együttérzés a vezetésben

Az elmúlt bő egy év során alapvetően megváltozott a világ, mely a társadalom jelentős részében komoly feszültségeket keltett. Sok az indulat, a megbántás vagy megbántódás, mégis hogyan lehet ezen az állapoton túljutni?

Cséffalvay Gábor | 2021.05.17 13:23

A siker 7,5 milliárd árnyalata

Cikkem első két részéből megtudhattuk, hogy mit értünk coaching alatt, honnan ered a kifejezés, hogyan és miért terjedt el Magyarországon és mi a jelenlegi helyzet, valamint, hogy hol, mikor és miért érdemes coachingot alkalmazni. Cikksorozatom harmadik, befejező részében arra keresem a választ, hogy mitől (lehet) sikeres egy coaching.

Sándor Andrea | 2017.11.29 08:48

Ellenállhatatlan szervezetek – 3 gyakorlati példa

Az elmúlt évünk legmeghökkentőbb? ajánlatkérése a következő volt: „50 percben szeretnénk kollégáinknak stressz- és energiamenedzsment tréninget rendelni. Informatív, ám gyakorlatorientált képzést szeretnénk, több AHA élménnyel”. 50 perc. Interaktív. AHA élményekkel tűzdelt. Irodánkban elszabadult a pokol. Azon ötleteltünk, hogyan tudnánk a legfrappánsabban megfogalmazni a válaszunkat: nem hisszük, hogy ez reális és értelmes célkitűzés.

Szabó Zsófia | 2017.09.28 10:28

„Az légy, aki vagy, érezd jól magad...”

Cikksorozatom első részéből megtudhatták, mit értünk coaching alatt, honnan ered a kifejezés, illetve hogyan és miért terjedt el Magyarországon, mi a jelenlegi helyzet. Hol, mikor és miért érdemes coachingot alkalmazni?

Sándor Andrea | 2017.08.21 11:41

1

Kiemelt Partnereink