Beszállítók A Ferrari legjobb beszállítója lett az SK On

A Ferrari legjobb beszállítója lett az SK On

autopro.hu | 2024.07.03 13:18

A Ferrari legjobb beszállítója lett az SK On

Fotó: Facebook/ Ferrari

Az SK On megkapta az olasz luxussportautó-gyártó hivatalos elismerését a Podio Ferrari beszállítói találkozón. A dél-koreai vállalat egyike annak a nyolc cégnek, amely elismerést kapott az olaszországi Maranellóban rendezett eseményen.

A Ferrari által szervezett hagyományos rendezvényen az autógyártó mintegy 700 beszállítója és stratégiai közreműködője vett részt, akik hangsúlyozták, hogy különleges szerepük van a Ferrari technológiai fejlődésében, valamint versenyképességének és innovativitásának megőrzésében.

A „Rettenthetetlen szervezet” kategóriában az SK On kapta a beszállítók díját a határozottságáért és a kérlelhetetlenségéért. Ez 2019 óta folyamatosan jellemzi a vállalat hozzáállását a Ferrari kihívást jelentő sportautóinak akkumulátorcella-fejlesztéseiben – írja a vg.hu.

A cég a Ferrari első plug-in hibridje, az SF90 Stradala, illetve annak nyitott tetős változata, az SF90 Spider megjelenésekor kezdett akkumulátorcellákat szállítani az olasz gyártó számára. Szintén az SK On akkumulátorcellái biztosítják a 2021-ben, illetve 2022-ben piacra dobott 296 GTB és 296 GTS enerigellátását is.

Márciusban az SK On egyetértési megállapodást írt alá a Ferrarival, hogy meghosszabbítsa a két vállalat együttműködését.

„Megtiszteltetés számunkra, hogy megkaptuk ezt az elismerést a Podio Ferrarin” – nyilatkozta Chung Goo-pil, az SK On európai értékesítési vezetője.

Tetszett ez a hír? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari hírekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink