Techtogether Belépők early-bird kedvezménnyel az ősz járműipari konferenciájára!

Belépők early-bird kedvezménnyel az ősz járműipari konferenciájára!

Szammer Nikolett | 2024.06.26 08:20

Belépők early-bird kedvezménnyel az ősz járműipari konferenciájára!

Fotó: Shutterstock

Költségprés, megrendelés-visszaesés, fejlesztési kényszer - nehéz helyzetbe került vállalata? A TECHTOGETHER+ három az egyben rendezvénye – járműipari konferencia, mérnökhallgatói verseny, szakmai kiállítás – segíthet cégén! Vegyen részt október 17-én az eseményen, ahol jelen és jövő találkozik!

Hirdetés

Az autopro.hu ezúttal a zsámbéki Driving Campen tartja szakmai rendezvényét, mely kiváló networking és best practice tapasztalatcsere lehetőséget kínál. A TECHTOGETHER+ rendezvényre látogatók az autopro.hu és a Magyar Gépjárműipari Egyesülettel (MAGE) közös szervezésű Hatékonyság: a fejlődés és fenntarthatóság záloga című konferencián számos ipari hot topic-kal találkozhatnak.

Kihívások sora nehezített pályán, de van a megoldás!

A járműipari megrendeléscsökkenés és az elektromos átállás árnyékában a beszállítóknak új piacokat és hatékonyabb gyártási módszereket kell megtalálniuk, de hogyan lehetséges ez jelentős költségprés mellett?

Az energiaválságot túlélő kkv-kre újabb nyomás nehezedik azáltal, hogy a hatékonyságnövelési célok elérését célzó gyors ipari átalakulásban nem maradhatnak le az automatizációs és digitalizációs beruházásokban, de milyen számukra is megfizethető megoldásokkal növelhetik a termeléshatékonyságot?

Az Európai Unióban a fenntartható és biztonságos működés jegyében folyamatosan új szabályozások lépnek életbe, melyeknek minden piaci szereplőnek meg kell felelnie. Az ESG szabályozásnak való megfelelés továbbra is számos kihívást hordoz magával, de máris itt a NIS2, ami még több fejtörést okoz a vállalatoknak. Hogyan teljesíthetők az egyre bővülő elvárások, miképp lehet a szabályozásnak megfelelően, mégis hatékonyan és nyereségesen tovább működni?

A hatékonyságnövelés és az ökológiai lábnyom csökkentése kéz a kézben jár. A konferencián szakértők kínálnak megoldási javaslatokat az energiagazdálkodásra, szem előtt tartva az energiahatékonyságot és fenntarthatóságot, továbbá kitérnek a gyártósori automatizáció környezetvédelmi és energetikai költségcsökkentő hatásaira.

Többek között ezekre a kérdésekre ad választ a TECHTOGETHER+ rendezvény keretében megszervezett járműipari konferencia, ahol hazánk meghatározó iparvállalatainak döntéshozói és vezető szakértői segítenek eligazodni a fejlesztési és szabályozási kihívások útvesztőjében.

📢Szerezze be belépőjegyét Early-bird kedvezménnyel 2024. augusztus 31-ig, 60.000 Ft+áfa díjon és találkozzon hazánk ipari nagyágyúival október 17-én a Driving Campen! ➡️ Regisztráljon az alábbi linkre kattintva.

Kiknek szól a járműipari konferencia?

  • akik új lehetőségeket és piacokat keresnek a gyorsan változó iparban
  • akik növelnék vállalatuk termeléshatékonyságát
  • akik fokoznák versenyképességüket
  • akik új kapcsolatokat szereznének

Mérnökhallgatói verseny & szakmai kiállítás

A szakképzett munkaerőhiány fellelése, megszerzése és megtartása jelentős kihívások elé állítják a vállalatokat, de van remény! Látogasson a TECHTOGETHER+ rendezvényre, melynek keretében többszáz elhivatott, tehetséges mérnökhallgatóval találkozhat műszaki versenyünk keretében. Ismerje meg a jövő mérnökeit!

A rendezvényen megismerheti hazánk meghatározó iparvállalatainak legújabb fejlesztéseit. Tudja meg a helyszínen, mi mozgatja a járműipari cégeket, mik azok a technológiák, amik megkönnyíthetik a jövő termelését és választ nyújthatnak a jelenlegi kihívásokra. Lépjen kapcsolatba a járműipart mozgásban tartó beszállítókkal és OEM-ekkel.

A TECHTOGETHER+ keretében megtartandó szakmai kiállítás és mérnökhallgatói verseny díjmentesen látogatható, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. Vegyen részt rendezvényünkön és találjon válaszokat vállalata kihívásaira!

🕘 2024. október 17.

📍Zsámbék, Driving Camp

Érdekesnek találta ezt a hírt? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink