Szolgáltatók Az örök kérdés: hasznos a home office? Töltse ki kérdőívünket!

Az örök kérdés: hasznos a home office? Töltse ki kérdőívünket!

autopro.hu/R.K.E. | 2024.07.05 16:18

Az örök kérdés: hasznos a home office? Töltse ki kérdőívünket!

Fotó: Pixabay

A Covid-járvány berobbanásakor ahol volt lehetőség rá, ott a munkáltatók igyekeztek félig, vagy akár teljes egészében átállni az otthoni munkavégzésre. A veszély azóta elmúlt, azonban az igény sok helyen még megmaradt a munkavállalók részéről. A munkáltatók azonban inkább visszatérnének az irodába.

A home office mondhatni már mumussá vált, ugyanis megosztó téma tud lenni. A Covid idején mindenki küzdött az otthoni munkavégzésre történő átállással, azonban ahogy telt az idő, szépen lassan úgy kezdte mindenki felfedezni annak szépségeit, például azt, hogy megspórolhatjuk a munkába járással töltött időt.

Azt talán kijelenthetjük, hogy a home office abban tényleg megosztó, hogy nem való mindenkinek, hiszen valakinek szüksége van arra, hogy emberek között legyen, esetleg jobban motivált a munkájában az irodai környezetben. De mi van azokkal, akik szeretik az otthoni munkavégzést? Ön lemondana valamiről cserébe azért, hogy ne kelljen bejárnia a munkahelyére?

Kérdőívünkben ezekre keressük a választ, a mindössze 11 kérdés megválaszolásával Ön is segíthet nekünk tisztábban látni a helyzetet.

Töltse ki kérdőívünket itt, erre a linkre kattintva.

Tetszett ez a hír? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari hírekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink