Techtogether TECHTOGETHER+: A visszaszámlálás elindult

TECHTOGETHER+: A visszaszámlálás elindult

Szammer Nikolett | 2024.06.12 08:18

TECHTOGETHER+: A visszaszámlálás elindult

Fotó: Shutterstock

Költségprés, megrendelés-visszaesés, munkaerőhiány, fejlesztési kényszer - nehéz helyzetbe került vállalata? A TECHTOGETHER+ három az egyben rendezvénye – járműipari konferencia, mérnökhallgatói verseny, szakmai kiállítás – segíthet cégén! Vegyen részt október 17-én az eseményen, ahol jelen és jövő találkozik!

Hirdetés

Nehéz helyzetben a járműipari szereplők, hiszen az elmúlt évek folyamatos kihívások elé állították az iparágat. A COVID-járvány, az ellátási hiányok, az orosz-ukrán háború és az energiaválság korábban nem tapasztalt nehézségekkel szembesítette a vállalatokat. Mire az iparági szereplők fellélegezhettek volna, egyből jött az újabb feladvány, az elektromobilitás térnyerése és az európai újautó-piac lassulása.

Mindez felveti a kérdést, hogyan lehetnek versenyképesek a hagyományos járműgyártók egy olyan területen, ahol az ázsiai szereplők komoly tradíciókkal és ezáltal előnyökkel bírnak? Az autóipari OEM-eknek egyre erősebb költséghatékonysági elvárások mellett kell termelniük, úgy, hogy mindemellett megfeleljenek a folyton szigorodó fenntarthatósági normáknak. És hogyan tudnak életben maradni a beszállító kis- és középvállalkozások ebben a hajszában?

Megrendeléshiány és beruházási kényszer

A járműipari megrendeléscsökkenés és az elektromos átállás árnyékában a beszállítóknak új piacokat kell megtalálniuk, de hogyan lehetséges ez a jelentős költségprés és munkaerőhiány mellett? Az energiaválságot túlélő kkv-kre újabb nyomás nehezedik azzal, hogy a hatékonyságnövelési célok elérését célzó gyors ipari átalakulásban nem maradhatnak le az automatizációs és digitalizációs beruházásokban.

A gyorsan változó iparban számos vállalat segítségre szorul, nekik segít az autopro.hu és a Magyar Gépjárműipari Egyesület (MAGE) közös szervezésű járműipari konferenciája, melyet a TECHTOGETHER+ rendezvény keretében tartanak meg.

Kiknek szól a járműipari konferencia?

  • akik új lehetőségeket és piacokat keresnek a gyorsan változó iparban
  • akik növelnék vállalatuk termeléshatékonyságát
  • akik fokoznák versenyképességüket
  • akik új kapcsolatokat szereznének

Szerezze be konferenciabelépőjét early-bird kedvezménnyel 60.000 Ft+áfa díjon augusztus 31-ig! Jegyvásárlásért pedig látogasson el a TECHTOGETHER+ hivatalos weboldalára!

Mérnökhallgatói verseny

A szakképzett munkaerőhiány fellelése, megszerzése és megtartása jelentős kihívások elé állítják a vállalatokat, de van remény! Látogasson a TECHTOGETHER+ rendezvényre, melynek keretében többszáz elhivatott, tehetséges mérnökhallgatóval találkozhat műszaki versenyünk keretében. Ismerje meg a jövő mérnökeit!

Szakmai kiállítás

A rendezvényen megismerheti hazánk meghatározó iparvállalatainak legújabb fejlesztéseit. Tudja meg a helyszínen, mi mozgatja a járműipari cégeket, mik azok a technológiák, amik megkönnyíthetik a jövő termelését és választ nyújthatnak a jelenlegi kihívásokra. Lépjen kapcsolatba a járműipart mozgásban tartó beszállítókkal és OEM-ekkel.

A TECHTOGETHER+ keretében megtartandó szakmai kiállítás és mérnökhallgatói verseny díjmentesen látogatható, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. Vegyen részt rendezvényünkön és találjon válaszokat vállalata kihívásaira!

TECHTOGETHER+

2024. október 17.

Driving Camp Hungary | Zsámbék

A TECHTOGETHER+ 2023-as támogatói

Tetszett ez a hír? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari hírekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink