Gyártók Újabb együttműködést írt alá a BYD

Újabb együttműködést írt alá a BYD

MTI | 2024.07.03 17:17

Újabb együttműködést írt alá a BYD

Fotó: Facebook/BYD

Szándéknyilatkozatot írt alá a BYD kínai elektromosjármű-gyártó és az Ayvens nemzetközi flottakezelő szolgáltató arról, hogy együttműködnek az új energiákkal hajtott személyautók és könnyű haszonjárművek terjesztésének érdekében az európai piacon.

A két cég közösen keresi az új értékesítési és lízinglehetőségeket az európai elektromos átállás egyszerűbbé tétele és felgyorsítása érdekében a magán- és a céges piacon egyaránt. A megállapodás értelmében a BYD új energiákkal hajtott járműveket kínál majd az Ayvens európai vállalati ügyfeleinek. Az Ayvens a nagyobb vállalati partnereknek speciális elektromos flottamegoldásokat szállít majd, az európai kis- és középvállalkozások, valamint a magánvásárlók számára pedig teljes körű saját emblémás lízingszolgáltatást fog nyújtani a BYD márkakereskedői hálózatán keresztül. Kínálatában számos személyre szabott elektromos-flottaajánlat szerepel majd a szakirányú tanácsadástól egészen az operatív lízingig és a töltési szolgáltatásokig.

A két vállalat reményei szerint már az együttműködés első évében több mint harminc európai vállalkozással dolgozhatnak együtt azok elektromos autóflottáinak kialakításán.A lízing először Franciaországban, Hollandiában, Belgiumban és Luxemburgban lesz elérhető, de a tervek szerint a piacok fokozatosan bővülnek. Magyarországon az ALD és a LeasePlan egyesülését követően az Ayvens márkanevet az idén ősszel vezetik be.

Az együttműködés a tréningprogramokra és a tudásmegosztás területére is kiterjed, a cél a folyamatos fejlesztés és fejlődés az új energiákkal hajtott járművek és az akkumulátortechnológia területén.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink