Gyártók Új tanulmányautót mutat be a Volvo januárban

Új tanulmányautót mutat be a Volvo januárban

autopro.hu | 2013.12.15 08:46

Új tanulmányautót mutat be a Volvo januárban

A szeptemberi bemutatója óta rengeteg pozitív visszajelzést és több díjat is elnyert Concept Coupé az első kifejező értelmezése a márka új formatervezési irányának, melyet a 2012 tavaszán kinevezett, formatervezésért felelős szenior alelnöke, Thomas Ingenlath neve fémjelez.

Hirdetés

A koncepcióautó egy lehetséges megoldást mutat arra, hogy a méretezhető termékarchitektúra használatával mennyire sokoldalúan és rugalmasan lehet majd a Volvo új közép- és nagykategóriás autóinak formáit tervezni.

A Coupe Concept az első eleme volt a három tanulmányautóból álló sorozatnak. A következő modell azt demonstrálja, hogy a lehető legmagasabb szintű biztonság és a Skandináv aktív életmód hogyan tud új struktúrában integrálódni.

A Volvo Concept XC Coupe 2014. január 13-án az Észak-amerikai Nemzetközi Autószalonon debütál, de részletes információk, számos videó és fotó már január 8-ától elérhetőek lesznek. Az autó a Volvo Cross Country és XC modelljeire épül, melyek sikere a koncepció 1997-es megjelenése óta töretlen.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink