'Kecskeméti Főiskola'

A kecskeméti járműépítők nyerték a Techtogethert

Szakportálunk ismét összehozta a hallgatókat az ipar szereplőivel: az Ipar Napjai kiállítással egy időben és helyen megrendezett mérnökhallgatói versenyen a kecskeméti hármas bizonyult a legjobbnak.

Author: Pardavi Mariann | 2016.05.27. 16:05

Ailer Piroska: felszálló ágban a Kecskeméti Főiskola

Nem veszítettek népszerűségükből az anyagmérnöki, a járműmérnöki és a műszaki menedzser szakok, nőtt a gépészmérnöki és a mérnökinformatikus alapszakok iránti érdeklődés.

Author: autopro.hu/P.M. | 2016.04.08. 07:22

Diplomát kaptak az első duális hallgatók

Az országban elsőként a Kecskeméti Főiskolán osztottak ilyen, kimagaslóan gyakorlatorientált képzettséget igazoló diplomát a tél utolsó hétvégéjén.

Author: autopro.hu | 2016.02.29. 08:29

Mérnökkarrier: kombájntól luxusautókig

Milyen szakmai utat járhat be egy frissen végzett gépészmérnök? Nagyot fordult Mészáros Márió élete: a hobbiszintű kombájnépítés kinőtte magát, ma már luxusautók utasterének elemeit fejleszti.

Author: Pardavi Mariann | 2016.02.04. 13:20

Kifogástalan Befogástechnika: Hainbuch és Halder a Kecskeméti Főiskolán

Az HAINBUCH GmbH és az ERWIN HALDER KG német gyártócégek magyarországi képviseletükkel, a GIMEX-Hidraulika Kft-vel együttműködésben termékmegoldásaikkal bővítették a Kecskeméti Főiskola GAMF karának bemutatótermét. A hallgatók megismerkedhetnek az Halder-féle EÖK rendszer, illetve a Hainbuch-féle MANOK megoldás lehetőségeivel, segítve látókörük szélesítését gyakorlati tanulmányaik során.

Author: | 2015.11.30. 09:34

Ez történt a 47. héten a magyar járműiparban

A magyar erőforrások kerültek fókuszba: szerelősor felé tart az Opel új dízelmotorja, az Audi 3 milliós mérföldkövet ünnepelt. Harcolunk a Tesla gyáráért, török és cseh buszok jönnek, mérnököt képez az Apollo. Hidrogénes hibridet is teszteltünk.

Author: autopro.hu | 2015.11.20. 18:45

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink