generátor

Hibrid és hibrid között is van különbség

A hibrid autók hajtásláncainak számos típusát különböztethetjük meg attól függően, hogy rendelkeznek-e generátorokkal és önindítókkal, illetve, hogy ezek milyen szerepet játszanak.

autopro.hu | 2023.02.26 08:19

Kémfotó a generátorról, amit két év múlva már Miskolcon is gyártanak

A generátorok innovációjába, a start/stop rendszerű autók kiszolgálására koncentrál a SEG Automotive. Az elektromos mobilitás lassú terjedésére számítanak. Az Autopro kérdéseire Christoph Hölzl, a stuttgarti központ szóvivője válaszolt a hannoveri haszongépjármű-expón.

Kuthi Áron | 2018.09.26 09:04

Indítómotorokkal és a generátorokkal bővíti portfólióját a Knorr-Bremse

A Knorr-Bremse – a fékrendszerek globális piacvezetője, valamint egyéb biztonsági szempontból kritikus vasútijármű- és haszongépjármű-rendszerek vezető szállítója – haszongépjármű részlegének tagjaként az utángyártott alkatrészek elismert szakértőjének tartott Knorr-Bremse TruckServices; és a haszongépjárművekbe szánt indítómotorok és generátorok előállítása terén a világ legjelentősebb szállítójának tartott SEG Automotive a haszongépjármű-ágazatban tevékenykedő ügyfeleik számára széles körű előnyökkel járó partneri kapcsolat kialakítása mellett döntött.

autopro.hu/Sz.F. | 2018.09.12 12:27

Technológiafejlesztés a generátorgyártónál

A tiszakécskei Andritz Kft. 144 millió forint uniós támogatást nyert, amelynek felhasználásával technológiafejlesztést és gyártócsarnok bővítést valósított meg.

MTI | 2015.07.29 10:36

Az Alstom újítja fel a paksi atomerőmű generátorait

Az Alstom nyerte el az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. által nyolc üzemi és egy tartalék generátor forgórészének felújítási munkáira kiírt 5,1 millió euró (mintegy 1,5 milliárd forint) értékű közbeszerzési pályázatot.

MTI | 2013.08.05 14:17

1

Kiemelt Partnereink