Beszállítók Gyorsulnak a lengyelek, megint itt egy önindító

Gyorsulnak a lengyelek, megint itt egy önindító

Kuthi Áron | 2019.01.15 05:59

Gyorsulnak  a lengyelek, megint itt egy önindító

Újabb önindítót mutatott be a lengyel multinacionális autóipari beszállító vállalat, az AS-PL. Az S3102S indexszámmal futó önindító csakúgy, mint a tavaly decemberben bemutatott modell, a standard termékcsoporthoz tartozik.

Hirdetés

Az önindító a Ford Focus, C-Max, Grand C-Maxba, valamint a Volvo kilenc típusába építhető be. (C30, S40, S60, S80, V40, V50, V60, V70, XC40).

A beszállító egyrészt Craiovát, másrészt Gentet célozza termékével, hiszen például a C-Maxot Romániában, a Volvo V-sorozatát Belgiumban gyártják.

A lengyel AS-PL több mint 15 ezer különböző terméket kínál összesen közel 200 ezer iktatószámmal. A termékeket három termékcsoportba, az economy, a standard és a premium kategóriába osztják. Az önindítók, generátorok, start/stop-rendszerek személygépkocsik, teherautók, mezőgazdasági gépek, hajók, motorbiciklik és ipari gépek mechanikájában alkalmazhatóak.

Az AS-PL amellett, hogy tavaly nagy-britanniai viszonteladóval kezdett együttműködni, beküzdötte magát a brit MAM Software által üzemeltetett Autocat v8 digitális autóalkatrész-nyilvántartó katalógusba is.

A lengyel vállalat már több mint egy éve kereskedelmi együttműködésben áll a Nexus Automotive International globális autóipari beszerző vállalattal. Ennek európai leányvállalata Lengyelországon kívül Litvániában, Ukrajnában, Oroszországban, Csehországban és Szlovákiában van jelen.

2018 decemberében számoltunk be arról, hogy az AS-PL új önindítót dobott piacra. A termék, ami nem mellesleg több Hyundai és Kia modellel is kompatibilis, csúcstechnológiás eljárásokkal készült.

Kiemelt Partnereink