beszállítói audit

A jó auditor 10 ismérve

Egy jó auditornak számos nézőpontot, ismérvet, jellemzőt kell figyelembe vennie, egy rendkívülinek még többet. Mindezek mellett az sem árt, ha rendelkezik interperszonális készségekkel, jól ismeri az adott vállalatra jellemző eszközöket és technikákat, a belső ellenőrzési standardokat, valamint jól alkalmaz különféle módszertanokat az elméleti és gyakorlati megfelelőség elbírálására. Összegyűjtöttük a kiváló auditor 10 legfontosabb ismérvét.

Buczó Marietta | 2018.12.03 15:21

„Az autóipar nem szanatórium” – Húszéves a Tequa

Az autóiparban nincs fejlődés a minőségbe való befektetés nélkül. A minőségirányításban nagyobb tételekről beszélünk, de a megszerzett tudás mindig megtérül. A Tequa azt mondja, ne engedjünk a kompromisszumoknak.

Kuthi Áron | 2018.09.27 08:49

Mátyus Péter: nem elég bátrak a magyar beszállítók

Az Automotive Hungary-n kiállítóként is részt vevő BMW kelet-közép-európai beszállítófejlesztésért felelős vezetőjét, Mátyus Pétert kérdeztük, miként látja a hazai beszállítókat.

Biró Csongor | 2015.11.10 06:50

A GM új szintre emeli beszállítói kapcsolatait

A General Motors nemrég bevezetett kezdeményezése tovább mélyíti a vállalat stratégiai együttműködéseit a beszállítói körében szereplő vállalkozásokkal, amely az üzleti innovációk bevezetésének felgyorsítása érdekében szorosabb és nyitottabb üzleti kapcsolatokat ígér.

Panker Gergő | 2014.03.25 09:44

Minden 100 euróból hármat Magyarországon költ el a BMW

A BMW-csoport több mint kétszáz magyarországi beszállítót ismer és jelenleg ötvennégy aktív partnerétől évente mintegy egymilliárd euró értékben vásárol közvetlenül különböző alkatrészeket.

Biró Csongor | 2013.12.04 07:01

A magyar beszállítók tolla túl vastagon fog

A QFD Kft. által szervezett II. Autóipari beszállítói konferencián a beszállítóvá válásról, a beszállító-fejlesztésről és annak nehézségeiről a járműipar hazai jeles képviselői tartottak előadást.

Biró Csongor | 2013.09.20 13:06

Bíró Attila: a beszállítás nem nemzeti sport

A Magyarországon több helyszínen vasúti és közúti járművek fékrendszereit gyártó és kutatás-fejlesztési központokat is fenntartó Knorr-Bremse kecskeméti gyárában Bíró Attilától, a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. cégvezetőjétől és operációs igazgatójától azt kérdeztük, hogy milyen a jó beszállító.

Biró Csongor | 2013.08.16 07:59

1

Kiemelt Partnereink