Szolgáltatók Tegye hatékonnyá a beszállítói láncok auditját!

Tegye hatékonnyá a beszállítói láncok auditját!

autopro.hu | 2022.07.28 15:20

Tegye hatékonnyá a beszállítói láncok auditját!

Fotó: Pixabay

VDA 6.3 szerinti egy hetes folyamat auditor képzéssel várja a szakembereket a QFD Mérnöki Tanácsadó Iroda Kft. Az augusztusi képzés tanúsított vizsgával zárul.

Hirdetés

Ajánlatunkkal a vállalatok azon munkatársait szeretnénk megszólítani, akik a lehető legrövidebb idő alatt szeretnék megszerezni a tanúsított VDA 6.3 szerinti folyamat auditori képesítést.

Lehetőséget adunk Önnek, hogy 5 nap alatt a rendezvénynek otthont adó új, tágas és jól felszerelt oktatótermünk kellemes környezetében sajátíthassa el a szükséges ismerteket és teljesíthesse a záróvizsgát. Az írásbeli és a szóbeli vizsga sikeres elvégzése után a résztvevők egyedi sorszámmal ellátott digitális tanúsítványt kapnak.

A képzés célcsoportja

A vállalatok minőségügyi területeinek munkatársai, akik akár a saját szervezeteiken belül (belső audit), akár a beszállítói láncban (külső audit) folyamatauditokat végeznek. Képzésünket rajtuk kívül a külső auditorok (az auditokat, mint szolgáltatást nyújtók) számára is ajánljuk.

A képzés célja

A modul célja, hogy a képzés résztvevői a VDA 6.3 szerinti folyamataudit segítségével feltárhassák a kockázatokat és lehetőségeket a teljes beszállítói láncban.

A képzés tartalma

Ezen a képzésen a VDA 6.3 szerinti folyamat auditorok számára az alapvető ismereteket adjuk át, figyelembe véve a folyamatszemléletű megközelítést és a vonatkozó vevő-specifikus követelményeket.

A folyamatok auditálásának alapjaiba történő bevezetés az általános követelmények, módszerek, alapfogalmak, az értékelési módszer és a kockázatelemzés témaköreit fedi le.

Emellett teljes körűen elmagyarázzuk az egyes folyamatelemekhez rendelt mögöttes kérdéskatalógust annak érdekében, hogy Ön a folyamat auditok révén megfelelően tudja azonosítani a kockázatokat a beszállítói láncban, valamint az abban rejlő lehetőségeket a felszínre tudja hozni.

Dátum: 2022.08.22 09:00 - 2022.08.26 17:00 (Hétfő - Péntek)

Helyszín: 1103 Budapest, Kőér utca 2/A C. épület 5. emelet, Laurus Irodaház

A képzéssel kapcsolatos további információkért látogasson el a QFD weboldalára!

További szakmai események megtekintéséhez keresse fel az autopro.hu Eseménynaptárát!

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink