Gyártók

Milliós visszahívást indít a Daimler

Minden ok nélkül kinyílhat egyes Mercedes modellekben a vezetőoldali légzsák, az érintett típusokat a német márka ezért a szervizekbe tereli. A kábelhiba miatt probléma nincs összefüggésben a Takata-botránnyal.

Szerző: autopro.hu/B.B. | 2017.10.17. 14:00

Elbocsátás, visszahívás: még két rossz hír a Teslától

Nem elég, hogy nem a tervek szerint halad a Model 3 termelésének felfuttatása, a gyártó pár nap alatt egy tizenegyezres visszahívásról és egy váratlan, több száz fős elbocsátásról is hírt adott.

Szerző: autopro.hu/B.B. | 2017.10.16. 12:30

Kezdődik: 400 munkahelyet szüntet meg a PSA új leányánál

Az Opel-testvérmárka Vauxhall egyik brit üzeme a tulajdonosváltás egyik első vesztese, hiszen minden negyedik munkahely bánja a versenyképesség javítása miatt indított leépítést. De hogyan jutottunk idáig? Vegye át velünk az előzményeket!

Szerző: autopro.hu/B.B. | 2017.10.16. 06:26

Negyven százalékos piacbővülést vizionál a VW

Igencsak jövedelmező terep lehet a rég nem látott méretű recesszió után magához térő Brazília az autógyártók számára, a Volkswagen például a következő négy évben az értékesítések negyven százalékos emelkedését jósolja.

Szerző: autopro.hu/B.B. | 2017.10.12. 09:33

A Skoda Auto biztosította a cseh kormányt, hogy megőrzi munkahelyeit

A Skoda Auto vezetése Prágában biztosította Bohuslav Sobotka cseh kormányfőt, hogy a német Volkswagen konszernhez tartozó, legnagyobb cseh autógyár mindent megtesz annak érdekében, hogy megőrizze a csehországi munkahelyeit. Ezt Sobotka személyesen közölte újságírókkal azután, hogy tárgyalt a Skoda menedzsmentjével.

Szerző: MTI | 2017.10.12. 06:37

Jókora öngól lehet a Tesla Model 3

Amekkora szenzációval mutatta be az elektromos autók feltörekvő gyártója az olcsó modellt, legalább akkora nehézségekkel küzd most a Tesla a gyártás felfuttatásán. Lehet, hogy nem csak egyszerű késésről van szó, szakértők már komoly presztízsveszteségről beszélnek.

Szerző: autopro.hu/B.B. | 2017.10.11. 15:44

Márkakereskedői hálózatának csökkentésére készül a VW

Megritkítja márkakereskedői hálózatát Európában a Volkswagen konszern VW márkája a hagyományos értékesítési csatornákon keletkező költségeinek csökkentése érdekében – értesült az osztrák APA hírügynökség a VW modellek hivatalos importőrétől, a Porsche Austria vállalattól.

Szerző: MTI | 2017.10.11. 14:41

Gyárbezárással fejlődne a Honda

Felfüggesztik a munkát a japánok egyik összeszerelő üzemükben: a hazai gyártás újraszervezésével párhuzamosan egyre nagyobb figyelem jut az elektromos kocsik fejlesztésének.

Szerző: autopro.hu/Sz.K. | 2017.10.10. 15:31

Elgáncsolhatja jól menő leányát a VW?

Míg a Volkswagen szekere mostanában nem szalad annyira, addig a Skoda továbbra is nyerő szériának örülhet. A VW szemszögéből nem túl pozitív helyzetet iparági hírek szerint a német márka azzal oldaná meg, hogy egyszerűen Németországba helyezné egyes Skoda-modellek gyártását. Szinte egész Csehország egy emberként hördült fel.

Szerző: autopro.hu/B.B. | 2017.10.09. 14:00

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink