kockázatelemzés

Antarktiszi csúcstámadásra készül az asztmás HR-es

Minden nap számtalan döntést hozunk. Van, amelyik egyszerű választás, de olyan is, amelynek következményei egész életünkre kihathatnak. Dr. Neszmélyi Emil ügyvédként állt már ki mások döntéseiért, HR-szakemberként vezetésre alkalmas és döntésekre képes munkatársak után kutatott, motivációs trénerként és előadóként pedig saját döntései, azok következményei szolgálnak példaként.

autopro.hu | 2018.12.03 11:04

Hiba lenne garanciát tervezni kockázatelemzés nélkül

A vásárlók szívét megdobogtató javítási kötelezettségek vállalásával jelentős jövőbeli terheket vehet a nyakába egy autógyártó, így a vonatkozó előrejelzések szinte sosem lehetnek elég körültekintőek.

autopro.hu | 2016.03.04 15:09

Bajban van a munkaerőpiac: elöregszik az EU

Közép- és hosszú távon komoly problémát okozhat a lassú gazdasági növekedés és az elöregedő társadalom az Európai Unió számára. A napokban kiadott európai bizottsági jelentésben Magyarország kilátásait is elemzik.

MTI | 2016.01.26 10:40

Top 10 trend az autóiparban 2014-ben

A Manufacturing Global összegyűjtötte az idei év legfontosabb autóipari trendjeit, amelyek az elmúlt évek, valamint a jelenlegi tendenciák alapján az elkövetkező évek meghatározó mozgatórugói lehetnek a járműgyártásnak világszerte.

Panker Gergő | 2014.10.27 09:03

1

Kiemelt Partnereink