fémmegmunkálás

Nagyot emelkedtek a bérek a téglási beszállítónál

Dedéné Novotni Anna vezérigazgató szerint a piac követelte meg a fizetések emelését, a legnagyobb emelést a képzett szakmunkások kapták, de mindenhol kétszámjegyű (%) a növekedés. A HAJDU Autotechnika Ipari Zrt. vezérigazgatójával készült interjú.

Pardavi Mariann | 2018.11.21 05:00

Folyékony fémek tolják a robotika szekerét

Meglepő felhasználási területeken jelenhet meg az a módszer, amellyel fémcseppek kényszeríthetők arra, hogy meghatározott formákat öltsenek.

autopro.hu/K.Á. | 2017.10.30 10:41

Rieth Thomas: A mi szektorunkban a legnagyobb érték az idő

Felnőtt korba lépett a fémmegmunkálással, esztergálással, marással, indukciós hőkezeléssel, keménykrómozással foglalkozó Polyax Alkatrészgyártó Kft. és a gépforgalmazó GE-CO Hungary Kft. közötti kapcsolat.

Wurmbrandt András | 2017.10.04 12:31

Újabb indiai beszállító kezdte meg a termelést Magyarországon

Hivatalosan is elindult a termelés a Sona polgári üzemében. Az indiai tulajdonú járműipari beszállító első körben kis mennyiségben, magasabb hozzáadott értékű acél tengely, motor, és alváz alkatrészeket fog gyártani, de jól mutatja a vállalat hosszú távú terveit, hogy már tervezik a bővítést a félkész alkatrészek megmunkálásához kapcsolódóan.

autopro.hu/P.M. | 2017.06.01 12:30

Ezekre figyeljen, ha eloxált alumínium alkatrészt tervez vagy gyárt

Az ötvözetlen alumínium puha, csekély mechanikai jellemzőkkel bíró fém, melyet ötvözött formájában az ipar előszeretettel használ a kis sűrűségük és kedvező mechanikai tulajdonságaik miatt. A Török Gépipari Kft. eloxálóüzemének vezetője osztotta meg tapasztalatait.

Szalma Sándor | 2016.12.07 10:30

1 2 3 4 5

Kiemelt Partnereink