Szolgáltatók Jövő nyárra halasztották a legnagyobb orosz fémkohászati szakvásárokat

Jövő nyárra halasztották a legnagyobb orosz fémkohászati szakvásárokat

autopro.hu/P.B. | 2020.04.23 12:19

Jövő nyárra halasztották a legnagyobb orosz fémkohászati szakvásárokat

Fotó: Litmash Russia

A Messe Düsseldorf GmbH égisze alatt megrendezésre kerülő esemény eredetileg idén június 9-11. között lett volna, ám a koronavírus-járványra való tekintettel a rendezvényt 2021. június 8-10. között fogják megtartani.

Hirdetés

A koronavírus-járvány miatt elkerülhetetlen volt a két fémvásár átütemezése, hiszen a kiállítók, a látogatók és az alkalmazottak biztonságát szem előtt kell tartanunk – nyilatkozta a halasztással kapcsolatban Friedrich-Georg Kehrer, a Messe Düsseldorf fémipari és áramlástechnológiai szakvásárainak globális portfólió igazgatója, aki hozzátette, hogy az Orosz Egészségügyi Minisztérium és a német kormány is ezt a lépést javasolta.

A Metal Expo igazgatója, Alexej Jefimov szintén arról beszélt, hogy a halasztás volt az egyetlen jó megoldás a kialakult helyzetben, hiszen a járványügyi előírások miatt a vásár lényegi eleme, az üzletember személyes kapcsolatépítése, eszmecseréje egyébként sem valósulhatott volna meg.

A vásárra regisztrált kiállítók regisztrációja érvényes marad a 2021-ben megrendezésre kerülő szakvásárra – írja a rendezvény hivatalos honlapja.

Kiemelt Partnereink