beszállítói láncok

Rekordszintű ellátási fennakadásokkal küzd a brit gyáripar

Ellátási fennakadások miatt stagnál a brit gyáripar aktivitása. Ennek ellenére a brit üzleti szektor derűlátásának mutatója hat és fél éve nem mért csúcson jár, jelezve, hogy a vállalatok a koronavírus-válság enyhülésére számítanak.

MTI | 2021.03.02 04:19

Új technológia támogatja az autószállítást

Az elkészült, szállítás alatt álló autók állapotának és hollétének nyomon követése gyakran okoz nehézségeket. Az amerikai Logistical Data Services valós idejű ellenőrzési módszerrel kínál megoldást a beszállítói lánc pontos átláthatóságára és a károk elkerülésére.

autopro.hu/D.Á. | 2020.09.09 04:23

A nagyok leállása odavágott a hazai beszállítóknak

Márciusban hetekre elcsendesedtek a hazai multinacionális autóipari cégek gyártósorai, aminek következtében az itthoni beszállítók is megállásra kényszerültek. Habár újraindult mindenhol a termelés, közel sem azon a szinten, mint a járvány előtt.

autopro.hu | 2020.07.21 07:23

Így tehetjük ellenállóbbá ellátási láncunkat

A jövőben az beszállítói láncoknak nem csak hatékonynak, hanem a mainál rugalmasabbnak is kell lennie, hogy ellenállóbbak legyenek a jelenlegihez hasonló válságokkal szemben.

autopro.hu/V.M. | 2020.05.31 12:21

Komoly állami támogatást kaphat a Fiat Chrysler

Olasz állami hitelgaranciát kaphat a gyártó függetlenül attól, hogy külföldön van már a székhelye, hiszen ezzel több tízezer olasz kis- és középvállalatnak is segítenek a beszállítói láncokban.

MTI | 2020.05.18 12:20

1 2

Kiemelt Partnereink