Techtogether Robotharctól a mesterséges intelligenciáig – ilyen volt a TECHTOGETHER+

Robotharctól a mesterséges intelligenciáig – ilyen volt a TECHTOGETHER+

Pörge Béla | 2023.11.22 07:17

Robotharctól a mesterséges intelligenciáig – ilyen volt a TECHTOGETHER+

Fotó: Erhardt László

Három az egyben rendezvényt szervezett az autopro.hu 2023. október 17-én az ipari innovációk szerelmesei számára! A TECHTOGETHER+ második alkalommal is három pilléren állt: megtartották a Magyar Gépjárműipari Egyesülettel közösen szervezett járműipari konferenciát, sor került egy ipari szakmai találkozóra, és nem maradt el a mérnökhallgatói verseny sem. Lemaradt a rendezvényről? Nézze meg a TECHTOGETHER+-ról készült videónkat és találkozzunk 2024 októberében!

Izgalmasabbnál izgalmasabb kiállítói standok, érdekfeszítő és tartalmas szakmai előadások, lelkes diákok, sok érdeklődő – címszavakban így lehet összefoglalni az október 17-én rendezett TECHTOGETHER+ eseményét. Ennél természetesen részletesebben is bemutattuk ezt a napot: képekben itt számoltunk be a rendezvényről, de a konferencia előadásait három részletben összefoglaltuk azok kedvéért, akik lemaradtak. A digitalizációval, a fenntarthatósággal és a mesterséges intelligenciával külön-külön cikkekben foglalkoztunk.

Talán a képeknél és a cikkeknél is többet mond azonban egy videó! Akik nem tudtak részt venni az eseményen, azoknak azért, akik jelen voltak, azoknak pedig azért ajánljuk az alábbi videót!

Röviden számokba összefoglalva 24 szakmai előadó, 600 résztvevő, 14 járműépítői csapat kilenc egyetemről, 305 mérnökhallgató és 31 kiállító volt jelen az Eiffel Műhelyházban. Az érdeklődők láthattak robotokat harcolni, robotkarokat dolgozni, és persze a hallgatói csapatok járműveit meg lehetett nézni.

A személyes részvétel persze bármilyen videónál, képgalériánál vagy cikknél is többet mond, találkozzunk jövőre személyesen!

Érdekesnek találta ezt a hírt? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink